Noutăți și comunicate

Concert Mircea Vintila in Hard Rock Cafe

25 noiembrie 2012
Concert Mircea Vintila in Hard Rock Cafe
Duminica, 25 noiembrie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Mircea Vintila in Hard Rock Cafe.

Supranumit Lordul John al folkului romanesc, Mircea Vintila cucereste prin umorul molipsitor, stilul satiric, veleitatile de actor si timbrul vocal care este emblema a nenumarate hituri: "Miruna", "Strada Popa Nan", "Hanul lui Manuc", "Adio, deci pe curand, " sau "Peste rabdari" sunt doar cateva dintre ele. Acestea, dar si multe altele vor face parte din recitalul pe care Mircea Vintila il va sustine in Hard Rock Cafe, pe 25 noiembrie 2012, incepand cu ora 21:00.

Mircea Vintila este un muzician ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fermecator si spiritual, artistul isi poarta publicul intr-o lume plina de culoare, in care tablourile din Bucurestiului interbelic alterneaza cu cele din involburata perioada hippie sau cu cele pe deplin ancorate in realitatea cotidiana. Artistul concerteaza in Hard Rock Cafe alaturi de Brambura, formula de acompaniement ce ii este alaturi de aproape 10 ani.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO si la Hard rock Cafe. Pretul biletelor variaza in functie de categorie:

Categoria VIP - 120 lei (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)

Categoria I - 80 lei - loc la mese in fata scenei

Categoria II - 60 lei - loc la mese in sala

Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro și http://www.myticket.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top