Noutăți și comunicate

Concert Mindcage Escape si Pseudonoise in Club A

2 septembrie 2016
Concert Mindcage Escape si Pseudonoise in Club A
Vineri, 2 septembrie 2016, Mindcage Escape va sustine un concert la Club A pe Strada Blanari in zona Lipscani (Sector 3), Bucuresti. Pe langa Mindcage Escape, veti putea vedea in deschidere o alta formatia Bucuresteana, Pseudonoise, care abordeaze un stil grunge / alternative metal, trupa compusa din patru instrumentisti si o voce feminina.

Club A isi va deschide portile pentru voi la ora 20:00 si prima formatia va urca pe scena la ora 21:30. Biletele sunt disponibile numai la intrare, la pretul de 15 lei.



Mindcage Escape, o formatia Bucuresteana iubita si respectata cu 4 ani de activitate, va sustine doua concerte in septembrie 2016.

Cu influente de la Rush pana la Rise Against, de la Blind Guardian pana la Between The Buried And Me si de la Toto pana la Textures, am putea sa ii descriem ca o trupa de “modern progressive power metal”.

Chiar daca muzica lor include breakdown-uri si blast beats-uri, schimbari neasteptate de ritm si o complexitate de la modern progressive metal, technical death metal si mathcore, piesele lor nu sunt lipsite nici de o melodicitate “catchy” nici de chorusuri antemice, emblematice pentru genul power metal.

In momentul de fata, baietii de la Mindcage Escape pregatesc piese noi in propriul studio, alaturi de un prim videoclip promo, ce va fi lansat in curand.



Evenimentul este organizat de catre Anglo-Saxon Booking Agency in colaborare cu Club A si DJ Bogdan Nicolescu.
Componenta Mindcage Escape:
Ionut (voce), Iulian (chitar), Mega (chitar), Vije (chitar bas) si Valentin (tobe)

Discografie Mindcage Escape:
Straitjacket” (EP disponabil online, 2014)

Mai multe detalii la
https://www.facebook.com/events/1029161037132696/
https://www.facebook.com/MindcageEscape/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top