Noutăți și comunicate

Concert Mindcage Escape, Asemic si Ciro Manna la Ziua Chitarelor IV

3 septembrie 2016
Concert Mindcage Escape, Asemic si Ciro Manna la Ziua Chitarelor IV
Sambata, 3 septembrie 2016, Mindcage Escape va sustine un concert la “Ziua Chitarelor IV” care va fi tinut in Piata Ovidiu, Constanta. Pe langa Mindcage Escape vor concerta Asemic (instrumental progressive metal, Bucuresti) si Ciro Manna. Pe capul lui afisul va fie sase numele grele din lumea chitaristilor, precum Joel Hoekstra (Whitesnake), Ron Thal (ex-Guns’n’Roses), Tosin Abasi (Animals As Leaders), Frank Gambale (Chick Corea Elektric Band), Prashant Aswani (Justin Timberlake) si Daniele Gottardo (chitaristul preferat a lui Steve Vai).



Mindcage Escape, o formatia Bucuresteana iubita si respectata cu 4 ani de activitate, va sustine doua concerte in septembrie 2016.

Cu influente de la Rush pana la Rise Against, de la Blind Guardian pana la Between The Buried And Me si de la Toto pana la Textures, am putea sa ii descriem ca o trupa de “modern progressive power metal”.

Chiar daca muzica lor include breakdown-uri si blast beats-uri, schimbari neasteptate de ritm si o complexitate de la modern progressive metal, technical death metal si mathcore, piesele lor nu sunt lipsite nici de o melodicitate “catchy” nici de chorusuri antemice, emblematice pentru genul power metal.

In momentul de fata, baietii de la Mindcage Escape pregatesc piese noi in propriul studio, alaturi de un prim videoclip promo, ce va fi lansat in curand.



Componenta Mindcage Escape:
Ionut (voce), Iulian (chitar), Mega (chitar), Vije (chitar bas) si Valentin (tobe)

Discografie Mindcage Escape:
“Straitjacket” (EP disponabil online, 2014)

Mai multe detalii la
https://www.facebook.com/MindcageEscape/

Straitjacket
https://www.youtube.com/watch?v=nhObxwVh48w

Bitter Celebration
https://www.youtube.com/watch?v=8HkXcVjN1Vs

Crash And Burn
https://www.youtube.com/watch?v=yQ9OziuFL4k


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top