Noutăți și comunicate

Concert Mike Godoroja si Blue Spirit in Hard Rock Cafe

3 decembrie 2011
Concert Mike Godoroja si Blue Spirit in Hard Rock Cafe
Sambata, 3 decembrie 2011, incepand cu ora 22:30, sunteti invitati la un concert Mike Godoroja & Blue Spirit in Hard Rock Cafe.

Pretul unui bilet este de 25 lei.

Dupa succesul inregistrat cu proiectul Balkanic Zeppelin, cei cinci artisti si-au propus sa recucereasca publicul cu un nou spectacol - World Music, o experienta scenica 100% live, cu acorduri din diferite zone stilistice: rock-blues, soul, folk, etno si psihedelic.

Concertul va da viata unor piese originale, unele deja devenite clasice, altele in prima auditie (E doar ploaie trecatoare, Eu vin o zi alba, Capra vecinului, Blues-ul sufletului meu zdruncinat si altele), dar si catorva compozitii semnate de legendarii Led Zeppelin, Fleetwood Mac sau Creedence Clearwater Revival.

"Niciodata un concert nu va fi la fel cu cel precedent. Fiecare spectacol sta sub semnul magiei. Este o experienta in care blues-ul nu doar se canta, ci se povesteste intr-un scenariu asemanator unei piese de teatru, in care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica, un instrument divin", spune Mike Godoroja.

Pentru rezervari: 021 2066261.


Evenimente recomandate

Top