Noutăți și comunicate

Concert Mike Godoroja & Blue Spirits in Hard Rock Cafe

12 februarie 2017
Concert Mike Godoroja & Blue Spirits in Hard Rock Cafe
Duminica, 12 februarie 2017, sunteti invitati de la ora 21:30 la un concert MIKE GODOROJA & BLUE SPIRITS in Hard Rock Cafe.

Pe 12 februarie Mike Godoroja & Blue Spirits revin la Hard Rock Cafe, cu invitați de seamă și un spectacol deosebit. Povestea unei seri de neuitat se va scrie pe acorduri de blues, rock, country, jazz și muzică progresivă, în compania unor artiști de prima ligă. Alături de Mike Godoroja & Blue Spirits, pe scenă vor urca și celebrul virtuoz al țambalului Marius Mihalache, chitaristul fenomen Călin Grigoriu și Marcian Petrescu - blues-man aclamat la scenă deschisă.

“Suntem onorați să cântăm la Hard Rock Cafe, vă promitem o seară cu dragoste de muzică și de oameni și va rugăm să aveți o viață frumoasă!” a declarat Mike Godoroja, parafrazând una dintre celebrele lor melodii.

Mike Godoroja &Blue Spirit s-au impus pe scena românească prin blues-ul “elastic”, condimentat cu jazz, rock, folk, country și tradiționale modele românești, prin colaborarea cu alți artiști importanți și prin inspirația cu care aduc de fiecare dată o abordare nouă, în care spectatorul e invitat să participe direct la poveste.

Mike Godoroja a realizat timp de douăzeci de ani emisiuni de radio și televiziune dedicate muzicii și artiștilor și a fost producătorul muzical al întâmplărilor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett sau David Palmer.

Concertul eveniment din 12 februarie va începe la ora 21.00. Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:

- 30 de lei, cu loc VIP în fața scenei (doar 80 de bilete);
- 25 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile și bilete fara loc, la prețul de 25 de lei.

Eveniment recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Top