Noutăți și comunicate

Concert Mihai Margineanu in Hard Rock Cafe

3 octombrie 2013
Concert Mihai Margineanu in Hard Rock Cafe
Joi, 03 octombrie 2013, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Mihai Margineanu în Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile la Hard Rock Cafe si online pe http://www.iabilet.ro si http://www.bestmusic.ro/bilete,  la pretul de 60 de lei (cu loc la masa) si 80 de lei (cu loc la masa in fata scenei). Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact@iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).



Dupa un concert sold out in primavara, Mihai Margineanu si neobosita sa trupa revin la Hard Rock Cafe joi, 3 octombrie, pentru inca un show incendiar plin de piese care mai mult ca sigur va vor ridica de pe scaune! Evenimentul este prezentat de Samsung si de SEENOW. Responsabil de crearea "comedy-folk"-ului in muzica romaneasca si vinovat de unele dintre cele mai simpatice piese de gen, Mihai Margineanu va recidiva pe scena din Hard Rock Cafe cu o noua sesiune de versuri istete si ironie subtila. Vino joi, de la ora 21:00 si ia parte la un concert cu "Femei, femei", "A fost odata", "Aviatia da senzatia" si multe alte piese cunoscute din repertoriul artistului.

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeaua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.


Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top