Noutăți și comunicate

Concert Mihai Margineanu in Hard Rock Cafe

26 octombrie 2012
Concert Mihai Margineanu in Hard Rock Cafe
Joi, 26 octombrie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Mihai Margineanu in Hard Rock Cafe.

Biletele sunt disponibile:

- Online, pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei.
- La Hard Rock Cafe: 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP.

Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi seara, la Hard Rock Cafe Bucuresti, incepand cu ora 21:00, un show de exceptie, 100% Live, unde pasiunea pentru muzica si inCANTAREA publicului vor sta sub un singur nume: Mihai Margineanu.

La 37 de ani, Mihai Margineanu nu a ezitat sa debuteze in muzica. Si a reusit s-o faca cu brio, devenind rapid cunoscut sub numele de scena, imprumutat de la una dintre piesele sale de rezistenta, "Gore din Chitila". Desi nu are un stil muzical definit, interpreteaza "cantece vechi romanesti", din care nu are de gand sa traiasca, muzica fiind pentru el doar un hobby pe care-l impartaseste cu prietenii sai buni, adica publicul, dupa cum el insusi declara.

Vino sa asculti "Ce mult te-am iubit Paraschivo", "Ma iubeste femeile", "Gore din Chitila", dar si piese sensibile precum "A fost odata" sau "Mai stii", in Hard Rock Cafe, pe 25 octombrie 2012!

Pentru biletele in format electronic de pe http://www.iabilet.ro sau http://www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.


Evenimente recomandate

Top