Noutăți și comunicate

Concert Mihai Margineanu in Club Live

14 martie 2014
Concert Mihai Margineanu in Club Live
Vineri, 14 martie 2014, incepand cu ora 22:00, sunteti invitati in Club Live pentru un concert Mihai Margineanu. In deschidere vor canta cei de la The dAdA.

Pretul unui bilet este de 50 lei.

Sprint Media te invita sa petreci o seara plina de hituri marca MIHAI MARGINEANU !

Vino sa petreci o seara extraordinara alaturi de unul dintre cei mai autentici si populari artisti romani si sa canti alaturi de el "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila", "Jeana", "Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci".

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk, versurile pieselor sale fiind adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant.

Margineanu este cunoscut cinefililior si din rolul lui Ardiles pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, "Las Fierbinti", serial unde asigura si coloana sonora.

In deschiderea concertului Mihai Margineanu, va canta formatia The dAdA. Accesul in locatie se realizeaza incepand cu ora 22:00.

Biletele pentru concertul Mihai Margineanu din Club Live pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro, la pretul unic de 50 de lei. Rezervarea locurilor la masa se face la unul dintre numerele de telefon 0731248468, 0741141079.

Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE (str. Turturelelor, nr 11) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa FM, Bestmusic.ro, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, trilulilu.ro, sapteseri, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulmeu.ro, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, concerte-azi.ro.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top