Noutăți și comunicate

Concert Micul Paris si Puiu Cretu in club MoJo BritRoom

26 octombrie 2010
Concert Micul Paris si Puiu Cretu in club MoJo BritRoom
Marti, 26 octombrie 2010, e-Folk Events in colaborare cu clubul burestean Mojo Brit Room va invita la o noua seara de poveste incepand cu ora 20:30. De acesta data cei ce va vor povestii despre folk, rock si blues sunt deja binecunoscuta trupa Micul Paris.

Pretul unui bilet este de 10 lei si resprectiv 7 lei pentru elevi si studenti. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.
Pentru contact & rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496

Despre trupa Micul Paris putem spune ca a luat fiinta intr-un club bucurestean in urma cu un an si de atunci incepand concertele lor aduc in fata publicului si a fanilor o explozie de sunet si culoare.
Din component trupei fac parte: Onu Pavelescu -chitara si voce, Adi Sebe - chitara si voce, Radu Cartianu - chitara bass si Marius Vintila - tobe.

Invitat special al trupei Micul Paris va fi Puiu Cretu.
Pentru mai multe detalii despre trupa Micul Paris: www.rockband.ro

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top