Noutăți și comunicate

Concert Michael Gira (Swans) solo in Club Control

26 martie 2014
Concert Michael Gira (Swans) solo in Club Control
Miercuri, 26 martie 2014, Michael Gira, liderul trupei Swans revine singur de data aceasta in Club Control, pentru un show total diferit, mai intim, cu piese "mai linistite", atat din discografia Swans, cat si din perioada Angels Of Light sau din cariera sa solo.


Fb event. Intrare: 60 lei. Bilete in avans: http://www.easytickets.ro & in Control, la bar.
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol



Michael Gira a mai concertat in club Control pe 18 mai 2013 alaturi de Swans, trupa americană de post-punk care a activat între 1982 - 1997, care s-a reactivat cu un nou album în 2010.

Condusa de carismaticul Michael Gira, formatia a lansat in 2012 cel de-al doisprezecelea material de studio ("The Seer"), pe care l-a promovat printr-un turneu european extins care i-a adus si in Bucuresti.

Infiintata la New York in 1982 de catre Michael Gira, Swans se gaseste propulsata direct in inima miscarii momentului: No Wave. Scena cu care este asociata initial se consuma rapid, la fel ca ritmurile sale, dar muzica lui Gira & co., privind retrospectiv, pare mai degraba o reactie la aceasta: nu numai ca Swans sunt printre putinele trupe din zona respectiva care reusesc sa patrunda in anii '90, dar si din punct de vedere muzical - o serie de atacuri lente, dure, dar complexe compozitional, a caror suprafata agresiva ascunde multe straturi, intotdeauna frizand industrialul, dar fara a se dedica niciodata exclusiv acestuia.

http://www.youtube.com/watch?v=u4AFkuGm2Wk
http://www.discogs.com/artist/79651-Michael-Gira
http://www.last.fm/music/Michael+Gira


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top