Noutăți și comunicate

Concert Metrock, COD, SinScape, N.E.G.A.T.I.V. si Akral Necrosis la Ageless Club

28 Iunie 2012
Concert Metrock, COD, SinScape, N.E.G.A.T.I.V. si Akral Necrosis la Ageless Club

Joi, 28 iunie 2012, incepand cu ora 18:00, Ageless Club va invita la un concert cu trupele Metrock, COD, SinScape, N.E.G.A.T.I.V. si Akral Necrosis. Acest concert va avea loc in cadrul evenimentului de lansare a pachetelor de servicii integrate Cavalleria.

Va fi o seara plina de diversitate muzicala: Metrock, o trupa cu state vechi pe scena rock autohtona, va deschide seara cu un power metal viguros, COD va incita la distractie, atat cu compozitii proprii cat si cu coveruri AC/DC, sgementul metalcore le va reveni celor de la SinScape, thrash-ul clasic va fi prinde viata in timpul recitalului formtiei N.E.G.A.T.I.V, iar la final Akral Necrosis va oferi celor prezenti o portie spectaculoasa de black cu influente thrash.

Configurate pe doua segmenete, pachetele Cavalleria Events ofera o serie de beneficii atat iubitorilor de concerte, cat si trupelor ce fac parte din protofoliul companiei. Produsele din sectiunea Fanzone sunt orientate catre consumatorii de muzica live: prin achizitia unui pachet de servicii acestia beneficiaza de acces la un anumit numar de evenimente din protofoliul companiei, dar si la alte evenimente din piata.

Sectiunea Bandzone este destinata artistilor care se alatura agentiei de booking Cavalleria. Pachetele au preturi cuprinse intre 125 si 1750 euro/an. Beneficiile vizeaza promovarea artistului si includerea sa in line-up-ul unui anumit numar de evenimente, in functie de oferta aleasa.

Pachetele de servicii integrate Cavalleria vor putea fi achizitionate din reteaua Eventim. Ageless Club, Calea Serban Voda nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club). Mijloace de transport: tramvai 1 si 19, autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statia Tineretului).

Booking si rezervari: 0726811636, contact@ageless.ro. Site: http://www.ageless.ro. Facebook: Ageless Club. Pentru mai multe informatii, persoana de contact: Meda Popea- PR Manager, 0729609102
Concert Metrock, COD, SinScape, N.E.G.A.T.I.V. si Akral Necrosis la Ageless Club Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.