Noutăți și comunicate

Concert Mediocracy, Spiritual Ravishment si Crosshair in Abyss Rock & Metal Pub din Oradea

9 Iunie 2012
Concert Mediocracy, Spiritual Ravishment si Crosshair in Abyss Rock & Metal Pub din Oradea

Sambata, 9 iunie 2012, Ribcage Booking si Moshpit.ro va invita de la ora 21:00 in Abyss Rock & Metal Pub din Oradea la un concertul a trei trupe de exceptie ale undergroundului romanesc: Mediocracy, Spiritual Ravishment, si Crosshair

Pretul unui bilet este de 10 lei.
Adresa  club Abyss Rock & Metal Pub : Strada Primariei, Nr. 21, Oradea.


Mediocracy
http://www.Mediocracy.bandcamp.com

Mediocracy este cunoscuta ca fiind cea mai notorie trupa de crustcore/metal/sludge din Romania. Cu doua albume lansate in mai putini de doi ani de activitate, Human Progress "" Endless Regress si Asoma, formatia s-a bucurat de critici positive atat din partea presei autohtone, cat si a celei straine. Dupa ce au impartit scena cu nume sonore precum Venom, Misery Index, Napalm Death si au participat la un turneu balanic alaturi de grinderii suedezi The Arson Project, bucurestenii promit un show cu adevarat exploziv in data de 9 iunie la Oradea. Cu aceasta ocazie, cei de la Mediocracy isi vor lansa noul EP, "Memory Hole" si in urbea de pe Crisul Repede. Materialul a fost inregistrat de producatorul Marius Costache (Avatar, White Walls, Coins As Portraits, Satanochio) si contine piesele Arrows, Your Reflection si Silent Cries. Coperta discului a fost realizata de vocalul trupei, Viez. EP-ul Memory Hole este un produs sustinut de Metalfan Records Division si Asiluum Records.


Spiritual Ravishment
http://www.facebook.com/spiritualravishment

In cei aproape patru ani de activitate, Spiritual Ravishment a ajuns una dintre cele mai populare trupe din undergroundul romanesc, prin abordarea unui melanj extrem de inspirat intre grindcore si death metal. Evolutia fulminanta a celor patru oradeni a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat inca de la primele compozitii, acestia au dat dovada de o versatilitate si de o maturitate muzicala iesita din comun. Pe parcursul timpului, Spiritual Ravishment a concertat alaturi de nume sonore ale scenei metal mondiale precum: Napalm Death, Misery Index, Lividity, God Dethroned, Decapitated, Origin, Psycroptic sau Hate. Cu o serie de piese noi, ce urmeaza sa fie incluse pe un nou material discografic, cat si cu cele de pe cunoscutul album "Children of the Atom", cei patru oradeni nucleari promit un tumult de anomalii si sonoritati radioactive.


Crosshair
http://www.facebook.com/Crosshair.official

Cei de la Crosshair sunt tinerele sperante oradene, care au evoluat spectaculos in doi ani de zile, timp in care au lansat si un material discografic, "Project Insanity". Tinerii abordeaza un stil extrem de versatil, ce imbina inteligent progressive-ul, thrash-ul si hardcore-ul. In data de 9 iunie 2012, trupa va presta intr-o componenta noua si promite un show in stilul cu care si-a obisnuit publicul "" plin de dinamism si energie.

Sursa: Moshpit.ro
Concert Mediocracy, Spiritual Ravishment si Crosshair in Abyss Rock & Metal Pub din Oradea Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.