Noutăți și comunicate

Concert Maroon 5 - Reguli de acces si trupe de deschidere

5 iunie 2016
Concert Maroon 5 - Reguli de acces si trupe de deschidere
Publicul român are experiența concertelor mari și înțelege că există un set de reguli internaționale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranței și a confortului tuturor participanților.

Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri, selfie stick. În caz de ploaie, vă rugăm să folosiți pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu este permis. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente.

La intrarea in locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Accesul cu alimente si bauturi din afara locatiei nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vanzare in perimetrul concertului de la care se vor putea achitiona bauturi racoritoare si gustari. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achizitionate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in incinta locatiei.

Porțile se deschid la ora 16:30. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Pentru confortul participanților la concert și bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare. Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor și intrarea Cosbuc. Pentru fiecare categorie de bilet va exista poarta semnalizata si veti fi indrumati de catre agentii de securitate.

Pentru facilitarea accesului la locatia concertului si pentru degrevarea zonei, circulatia va fi intrerupta in ziua de Duminica pe Bulevardul Unirii, dinspre Fantani catre Piata Consitutiei si pe Bulevardul Libertății, pe ambele sensuri de mers, incepand cu Sambata, 4 Iunie, ora 12:00, pana Luni, 06 Iunie, ora 07:00.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoțit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziționarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfașoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanților organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziționarea biletelor doar din punctele autorizate.



Concertul celor de la Maroon 5 va fi deschis de Antonia și Les Elephants Bizarres.

Cu o poziție bine stabilită în muzica autohtonă, Antonia va concerta alături de trupa sa, în deschiderea concertului susținut de trupa americană în Piața Constituției. Artista va interpreta cele mai noi hituri ale sale, dar și unele dintre piesele care au făcut celebră, printre acestea: “Marabou”, “Jameia”, “Hurricane”, “Wild Horses”, “Morena”, “I Got You” și “Marionette”.

Trupa Les Elephants Bizarres va aduce ritmurile de indie electro synth-pop înaintea show-ului celor de la Maroon 5. Formația înființată în 2007 a mai concertat în deschiderea unor spectacole din Marea Britanie, Franța, Austria, Cehia și au urcat pe scenele din România alături de trupe de renume precum: Motorhead și Moby.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top