Noutăți și comunicate

Concert Marius Pop si The M Theory in Wings Club

11 februarie 2011
Concert Marius Pop si The M Theory in Wings Club
Vineri, 11 februarie 2011 sunteti invitati in Wings Club la un concert al trupei Marius Pop & The M Theory de la ora 21:00.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

The M Theory este un proiect muzical special care va rescrie istoria contemporana a Jazz Fusion-ul romanesc.

Aceasta alianta de jazz, rock, funk, electro si progressive este realizata de muzicieni binecunoscuti deja, in ciuda varstei lor: Marius Pop (chitara), Marcel Moldovan (tobe), Alex Racovita (clape), Mihai Ardelean (clape) si Dan Saghin (bass), nume sonore care spun multe iubitorilor muzicii de calitate din Romania.

Toti cei mentionati mai sus sunt printre cei mai apreciati si cautati instrumentisti romani, lucru confirmat de colaborarile lor in calitate de instrumentisti de studio si live cu nume de top din mainstream-ul muzical romanesc: Loredana, Madalina Manole, Taxi, Talisman, Sarmalele Reci, Timpuri Noi, Desperado, Nicu Alifantis, Smiley, Simplu, Byron precum si de colaborarile individuale cu nume sonore ale industriei muzicale mondiale cum ar fi Steve Vai sau European Jazz Orchestra.

Marius Pop, liderul acestui proiect, este recunoscut de majoritatea criticilor ca fiind cel mai talentat chitarist din Romania si unul dintre cei mai talentati tineri chitaristi ai lumii.

Calitatile lui Marius sunt confirmate de clasarile acestuia la diversele concursuri nationale sau internationale de profil la care a participat:

  • Locul 1 la Festivalul de Jazz de la Sibiu in 2007 cu proiectul Headliner
  • Clasarea in finala concursului international Dean Shredder Search 2008 (primul concurs international la care a participat)
  • Clasarea in finala Guitar Idol 2009 (cel mai mare concurs mondial de chitara) atat la Guitar Idol cat si la Shredder Search au participat peste 3.000 de chitaristi din intreaga lume


Albumul "First step" este primul album Marius Pop & The M Theory, contine 10 piese originale si este rezultatul a peste doi ani de munca.

Albumul a fost lansat in august 2010 si a avut un important succes international ajungand in top 10 la sectiunea jazz-fusion pe cele mai importante retele de distributie internationale unde acesta este comercializat: iTunes, Amazon, CD Baby, eMusic.

Albumul poate fi ascultat integral pe site-ul lui Marius www.chitarist.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top