Noutăți și comunicate

Concert Maria Radu, Mike Godoroja si Silvia Stefanescu la Pinktober in Hard Rock Cafe

1 octombrie 2011
Concert Maria Radu, Mike Godoroja si Silvia Stefanescu la Pinktober in Hard Rock Cafe
Sâmbătă, 01 octombrie 2011, începând cu ora 22:30 sunteți invitați la un concert Maria Radu, Mike Godoroja și Silvia Ștefănescu în Hard Rock Cafe în cadrul Pinktober - campania împotriva cancerului la sân. 
Prețul unui bilet este de 30 de lei. 
Hard Rock Cafe București - http://www.hardrock.com/bucharest

Artiști de top la Hard Rock Cafe București în prima zi de octombrie, pentru cea de-a 12-a ediție internationala si a 3-a editie nationala a campaniei Pinktober. Maria Radu - una dintre cele mai bune voci ale României, aduce piesele dansate în cluburile din Statele Unite, dar și hiturile în plină ascensiune în topurile românești. World music și jazz acustic 100% live cu Mike Godoroja & The Blue Spirit, care vor prezenta în premieră un extras din cel mai recent spectacol, "Blues Archeology". Plus coveruri în versiunea foarte personală a Silviei Stefanescu, o solistă care se descurcă remarcabil cu piesele unor artisti aproape imposibil de copiat, de la Cher sau Shakira până la U2.

Artiștii au acceptat să urce pe scenă pro bono, banii obținuți în urma acestui eveniment urmând a fi donați Asociatiei Bolnavilor de Cancer "Phoenix" pentru achiziționarea de proteze mamare.

Muzică și suflet. "Susțin Pinktober, cu muzica mea, cu sufletul. Muzica are puterea ei de vindecare, așa cum oamenii au putere să le insufle celorlalți speranța ca totul are o rezolvare, chiar și parțială", spune Maria Radu. Maria Radu promite la Pinktober un show care să-i semene: extravagant, cool, avangardist. "Un concert care să susțină o cauză este întotdeauna bine venit. Mă bucur că am fost invitată să cânt în cadrul acestui eveniment. Sunt oameni care au nevoie de sprijin, așa că vă invit în seara de 1 octombrie, pentru un eveniment muzical și caritabil. Strângerea de fonduri este vitală, într-o lume în care viața este o luptă", mai spune Maria Radu.

100% acustic, 100% românesc. Într-un scenariu asemănător unei piese de teatru, Mike Godoroja va prezenta în premieră la Hard Rock Cafe un extras din spectacolul "Blues Archeology", un show 100% acustic în care se folosesc peste 20 de instrumente neconvenționale. "Spectacolul se va numi One Night Only. Este a doua apariție a noastră la Pinktober și vrem ca mesajul lui să însemne întoarcerea către rădacini, care presupune conștientizarea valorii de sine. Atunci când îți știi rădăcinile, știi unde vei merge în viitor. Dacă nu le știi - ești desprins de valoare", spune Mike Godoroja.

Cine are curaj să cânte Cher? Silvia Stefanescu, solista unei trupe internaționale stabilite în Germania, urcă rar pe scenele romanești, dar s-a obișnuit cu aplauzele în nenumăratele concerte susținute în Finlanda, Suedia, Portugalia sau Turcia. La show-ul Pinktober, Silvia va fi acompaniată pe scena de trupa "The Band To Rent".

Susținem o cauză! Ca în fiecare an, luna octombrie este marcată în rețeaua Hard Rock International de Pinktober - o campanie de prevenire și combatere a cancerului la sân, afecțiune clasată pe locul doi în lume în rândul celor mai răspândite forme de cancer, după cel pulmonar. Evenimentul este susținut de Avon Romania, companie care în ultimii nouă ani a finanțat proiecte pentru depistarea și tratarea cancerului la sân.

Potrivit statisticilor, 1 din 8 femei riscă să dezvolte cancer la sân, însă, descoperită în fază incipientă, afecțiunea poate fi vindecată în proporție de 94%. Implică-te și tu în campanie cumpărând produsele cu fundiță roz. Profitul obținut din vânzarea acestora va fi investit în aparatura medicală și în campanii de educare a femeilor. Mai multe detalii pe http://www.stopcancerlasan.ro.


Evenimente recomandate

Top