Noutăți și comunicate

Concert Marfar la Hard Rock Cafe

28 Februarie 2015
Concert Marfar la Hard Rock Cafe

Sambata, 28 februarie 2015, te așteptăm de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe, pentru o călătorie în lumea muzicii bune alături de trupa Marfar! Nu uita să îți iei în bagaj cheful de distracție și pofta de dans și să fii pregătit pentru opriri pe meridiane rock, pop și chiar disco!

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestMarfar a pătruns cu mare viteză în topurile autohtone în anul 2003, cu super hitul "Las-o bă, că merge așa...". Ulterior trupa a virat spre zona cover bandurilor, însă nu a neglijat nici compozițiile proprii, astfel că în prezent are un repertoriu consistent ce variază de la piese ce definesc epoca febrei disco, până la emblematice balade și refrene rock din anii "80. Marfar susține recitaluri foarte diverse și surpinzătoare, cucerind publicul prin interpretări originale și pline de energie.

În prezent Marfar înseamnă: Tonina Tarnosche "" Voce, Bogdan Bratis "" Voce, Vali Neamtu "" Tobe, Dragos Pitaru "" Bass si George Statescu "" Clape.

Îmbarcarea în voiajul pe note muzicale de pe 28 februarie este programată la ora 22.30, iar biletele costă 25 de lei și se găsesc la Hard Rock Cafe. Te așteptăm și îți dorim călătorie plăcută, cu Marfar!
Concert Marfar la Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment Hard Rock Cafe


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.