Noutăți și comunicate

Concert MAGDA PUSKAS si VALENTIN MOLDOVAN in Clubul 100 Crossroads

10 iunie 2010
Concert MAGDA PUSKAS si VALENTIN MOLDOVAN in Clubul 100 Crossroads
Joi, 10 iunie 2010, incepand cu ora 20:30 sunteti asteptati la un concert al trupei MAGDA PUSKAS si VALENTIN MOLDOVAN in Clubul 100 Crossroads.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Adresa Club 100 Crossroads: Calea Mosilor, Nr. 100, Sector 2, Bucuresti.
Contact & rezervari: 0745 250 339; 0734 330 561
http://100crossroads.blogspot.com

Magda Puskas si-a inceput cariera in copilarie concertand alaturi de artisti consacrati ai genului pop in anii 70, ani care i-au deschis perspectiva scenelor mari.

Prima realizare a artistei in muzica Folk s-a petrecut in anii de liceu la Reghin, cand grupul "Artemis" a abordat genul. Grupul "Artemis" a distins doua voci complementare, care au format grupul "Ecou", respectiv Magda Puskas si Sorina Bloj.

Grupul "Ecou" are piese ca "La o cana cu vin", " Lumina", "Taina", "Targ de sclavi", "Din copilarie", "Zbor spre nesfarsit". Aceste piese devin hituri care sunt cantate si astazi deoarece au facut senzatie in perioada, fiind cantate in "Cenaclul Flacara".

Magda Puskas a inceput turneele cu "Cenaclul Flacara" din anul 1981 in grupul "Ecoul" dupa care a concertat singura, regasindu-se ulterior in grupul "Partaj" alaturi de Tatiana Stepa.

Grupul "Partaj" a continuat prin vocea Magdei Puskas sa cante vechile hituri lansate de grupul "Ecou" la care s-au adaugat alte mari realizari cu Tatiana Stepa ca: "Partaj", "Creion" "Ofranda" sau "Descult prin zapada".

Dupa 1989 Magda Puskas si-a continuat cariera muzicala in Cenaclul "Totusi Iubirea", unde a concertat fie alaturi de alti folkisti fie in recitaluri solo.

Magda Puskas participa activ la revirimentul Folk de dupa 2000, pe plan national fiind prezenta pe marile scene ale concertelor si festivalelor de muzica folk cum ar fi festivalul "Om Bun" al carui membru fondator este sau Festivalul national "Folk You" realizat in colaborare cu Jurnalul National.

Cu Valentin Moldovan, component al grupului folk "Orizont 77" si Nora Denes Ernst, Magda Puskas continua sa cante vechile hituri sau mai noile piese compuse de ea ca; "Elegia Atlanta", "Sarutul proscris", "Urme", "Patrunde-mi prin gand", "Balada de-nourare".

Pe langa cariera concertistica, Magda Puskas se implica si in mediatizarea fenomenului prin asistenta de productie la Televiziunea "Realitatea" (2002), realizator si prezentator al emisiunii "In cautarea folkului pierdut" la televiziunea "Orizont Tv" Baia Mare (2006-2007). Din anul 2008 este producator, realizator si prezentator al emisiunii "Cluj4All" la televiziunea regionala "One Tv Transilvania", cu studiourile in Cluj Napoca.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top