Noutăți și comunicate

Concert Luna Patrata by Alina Manole in Teatrul Excelsior

7 aprilie 2013
Concert Luna Patrata by Alina Manole in Teatrul Excelsior
Duminica, 7 aprilie 2013, incepand cu ora 19:00, sunteti invitati la un concert aniversar Luna Patrata by Alina Manole in Teatrul Excelsior.

Formula de scena: Alina Manole, Raul Kusak, Tudor Olaru, Claudiu Purcarin

Invitati aparte, ce vor fi anuntati oficial in curand!
http://www.eventim.ro/ro/bilete/luna-patrata-by-alina-manole-bucuresti-teatrul-excelsior-516848/performance.html

Au trecut 4 ani de la lansarea unui album care a deschis calea unui gen muzical aparte și a confirmat curajul și valoarea unei artiste cu totul și cu totul speciale. Albumul se numește Luna Pătrată, artista - Alina Manole. Din anul 2009, când a avut loc debutul oficial, marcat cu atributul de "lansare perfectă", și până în 2013, muzica Alinei s-a îmbogățit cu încă două materiale discografice: "Cu drag" și "Dragoste în 3", al căror ecou a fost surprinzător poate pentru muzica necomercială din România. În plus, se află în lucru un nou album ale cărui piese sunt deja fredonate și așteptate de către public.

Albumele Alinei au fost primite exemplar de publicul din ce în ce mai numeros, de critica muzicală și de mass-media și au locul pe care îl merită, în spațiul atât de special, al oamenilor inteligenți și cultivați.

Concertele Alinei reprezintă însă o experiență intimă, personală. Nu există un pattern pentru concerte, există doar dezvăluiri care se întâmplă de fiecare dată Altfel. Nu vorbim despre muzica pudibonzilor ci de muzica iubiților, amanților, ascunșilor, visătorilor. Experiența unui concert are darul de a umple spațiul intim al ascultătorului cu parte din experiența unui performance de teatru: e concert-poveste iar publicul, îndrăgostit de femeia-artist care recunoaște și mărturisește iubiri-tabu revine, din nou și din nou, în spații de muzică întotdeauna neîncăpătoare.

În fiecare an, Luna Pătrată își are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole celebrează Dragostea la care visăm cu toții, în 2, cuplul perfect, până la capătul zilelor. În stilul care deja a consacrat-o artista spune că amanții au și ei Luna lor Pătrată....

Locul ales în acest an este Teatrul Excelsior. Spațiul de teatru, ca loc de găzduire a unui concert aniversar, nu-i este străin. Fiecare dintre lansările de album au avut loc în teatre pentru că spectatorul are nevoie de confort și atmosferă rafinată pentru un răsfăț muzical perfect.

Vă așteptăm la concertul aniversar pe 7 aprilie, ora 19:00 pm, la Teatrul Excelsior din București. Ca de obicei va exista cel puțin o surpriză, în exclusivitate pentru cei care vor veni la concert.

Bilete exclusiv prin rețeaua Eventim


Evenimente recomandate

Top