Noutăți și comunicate

Concert Luna Amara si Rockabella in Club Colectiv

30 mai 2015
Concert Luna Amara si Rockabella in Club Colectiv
Sambata, 30 mai 2015, clujenii de la Luna Amara, care implinesc in acest an 15 ani de activitate, vor concerta la Bucuresti in Club Colectiv. In deschidere vor canta cei de la Rockabella, iar intrarea va fi 20 de lei.
Accesul publicului se va face de la ora 21:00.
Warm-up si after - RE: Activ cu Leo.

Adresa Club Colectiv : Str. Tabacarilor nr. 7, fosta fabrica Pionierul, Bucuresti.



(2) Concert_Luna_Amara_si_Rockabel_9J4p0ogQk.jpg
Luna Amara canta de 15 ani sincer si fara ocolisuri. Cu un prim disc ("Asfalt", 2004) care a dobandit, in timp, un statut-cult, formatia si-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungand, in 2011, la "Pietre in alb" - cea mai completa si mai matura experienta Luna Amara de pana acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare in forta si de o productie moderna.

Recent, Luna Amara au lansat clipul piesei "Oameni noi", ce se regaseste pe coloana sonora a filmului "De ce eu?" in regia lui Tudor Giurgiu.Aparuta initial pe albumul "Pietre in alb", piesa se bucura acum de o noua interpretare live filmata in timpul concertului Live la Conti.

Luna amara - Oameni noi (Live la Conti / De ce eu?)
https://www.youtube.com/watch?v=6gq_6dS47hw&feature=youtu.be



(3) Concert_Luna_Amara_si_Rockabel_v0nt7EFVJ.jpg
Rockabella este un grup tanar ce prefera sa nu isi defineasca muzica printr-un stil anume, ci mai degraba prin ceea ce membrii sai traiesc, simt sau isi doresc in momentul in care compun - un produs al potrivirilor si nepotrivirilor lor. Primul material, EP-ul "A World Outside", urmeaza sa fie lansat in vara acestui an si va include si piesele deja lansate "Motionless", "Storyteller" si "Figure it Out".

Rockabella - Figure it Out
https://www.youtube.com/watch?v=aFud-d2u7eM&feature=youtu.be



Haideti asadar sambata seara, pe 30 mai, in Colectiv sa-i vedeti pe cei de la Luna Amara si Rockabella! Accesul se va face dupa ora 21:00 iar intrarea va fi 20 de lei.

Luna Amara
http://www.luna-amara.ro
http://fb.com/LunaAmaraBand

Rockabella
http://fb.com/RockabellaMusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top