Noutăți și comunicate

Concert Luna Amara in Music Hall

15 aprilie 2011
Concert Luna Amara in Music Hall
Vineri, 15 aprilie 2011 sunteti invitati in Music Hall la un concert al trupei Luna Amara de la ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 20 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro.

De la debutul discografic si pana in prezent, Luna Amara a cantat in deschiderea formatiilor Faith No More, HIM, Apocalyptica, Amorphis, Paradise Lost, Clawfinger, Toy Dolls, construindu-si experienta necesara abordarii unor astfel de concerte. Si-a facut debutul international la festivalul de la Sziget, in 2005. A cantat in Germania, Olanda, Franta, Ungaria, Bulgaria, Turcia si Republica Moldova.

All for one...9 for you !!!

Pentru ca nu te poti distra singur, aduna-ti prietenii ( gashka de 10 persoane ) si ai o sticla de Jack din partea casei, masa rezervata, adica startul pentru o seara perfecta ! Comunica numele prietenilor pe e-mail: promotii@musichall.ro si noi ne ocupam de restul...

Deschis de miercuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de se relaxa si petrece seri mai mult decat agreabile.

Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.

Music Hall Club
sos. N.Titulescu 171
Rezervari: 0736. 941.6 55
Andrei GEMES, 0758.225.591
www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top