Noutăți și comunicate

Concert Luna Amară în Daily Pub din Galați

21 aprilie 2018
Concert Luna Amară în Daily Pub din Galați
Sâmbătă, 21 aprilie 2018, sunteţi invitaţi de la ora 22:00 în Daily Pub la un concert Luna Amară. Joc de glezne și desert cu LeeView Stoica.
Acces 18 + / Daily Pub - Centru - Parc Eminescu / Suport: 30 lei.

Pentru rezervări vă rugăm contactați office@dailypub.ro, 0236 41 99 77, 0724 689 827.
În funcție de numărul de rezervări și de capacitatea locației, DAILY PUB iși rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/2046189675604197



Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. Se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor. Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând "Folclor", "Roșu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oraș", "Chihlimbar" și "Pietre în alb" în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 17 ani de activitate neîntreruptă.
Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul "Asfalt", produs de Roton Music, 2004).
Mihnea Blidariu (cantautor, trompetist și chitarist al formației) a scris și lansat trei nuvele de proză și poezie în ultimii 10 ani.
Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam.



Componența:
  • Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă)
  • Nick Făgădar (voce, chitară)
  • Andrei Boțan (chitara solo)
  • Sorin Moraru (chitara bas)
  • Răzvan Ristea (baterie)


Link:
- https://www.facebook.com/LunaAmaraBand
- https://www.facebook.com/DailyPubGalati


Evenimente recomandate

Top