Noutăți și comunicate

Concert Locatarii in club Godfather

17 martie 2010
Concert Locatarii in club Godfather
In data de 17 martie 2010, la ora 20.00, va avea loc un concert Locatarii in clubul Godfather (str. Avram Iancu nr.66) din Brasov. "Locatarii" si clubul Godfather sunt incantati sa sustina cauza Hospice, acesta fiind de altfel si primul concert organizat in colaborare cu Godfather.

Trupa este nou infiintata de catre Ovidiu Iepan (ex Cargo, Autostop si Metamorf pentru nostalgici), si va ajunge si in Brasov pentru un concert care promite mult. Ce altceva putem astepta de la niste oameni care au in spate Cargo, Blazzaj, Stepan Project, Pro Musica, Bega Blues Band ?

Ovidiu Iepan canta inca de pe bancile scolii. In 1976 era in trupa Ecou si repeta cu baietii intr-o camera unde se tineau pantofii. Influenta lor majora venea desigur de la Phoenix, chiar daca piesele erau cantate in limba engleza. Pe cand cei de la Phoenix repetau pentru albumul "Cantofabule", Tavi si colegii sai de trupa ii spionau, incercand apoi sa repete acordurile auzite. Dupa aceasta perioada, Ovidiu a facut si el parte din frenezia muzicala specifica Timisoarei acelor vremuri, trecand dintr-o trupa intr-alta si experimentand in continuu. Si-a exersat vocatia cantand cu Adi Barar (Cargo), in formatia Autostop, a cantat si la Metamorf, Progresiv TM, apoi Cargo.

Plecarea lui Tavi in Germania s-a petrecut "ca intr-un roman de Kafka", insa timpul petrecut acolo i-a imbogatit experienta mai mult decat ar fi ramas in tara. Despre timpul sau acolo ne spune chiar el ca "A fost cea mai frumoasa perioada. Am avut si succes cu albumul nostru "Buy now pay later". Am cantat in faze de studio in scena de acolo. Am dat ore la diversi oameni si am lucrat la diverse proiecte. Comunicarea se desfasura normal. Mi-am dat seama ca, indiferent in ce limba vorbesti, rasul este la fel."

In prezent, Locatarii nu par sa se orienteze inspre sound-ul cu care au crescut. Cum ii spune si Tavi Iepan, ceea ce canta acum s-ar numi un "crossover cu texte puternic ancorate in realitate". Albumul lor se numeste "Nu te supara frate", toate piesele fiind compuse de Tavi. Doua dintre acestea pot fi ascultate online, la adresa http://www.locatarii.ro/. Din componenta trupei mai fac parte Mario Florescu, Victor Miclaus, Horea Crisovan, Lica Dolga si Radu Rotaru.

Trebuie spus ca Mario Florescu nu este la primul sau concert caritabil pentru HOSPICE. A luptat pentru prima data impotriva durerii in 2006, alaturi de Harry Tavitian si Orient Express. Profesor de percutie la liceul "Sabin Dragoi" din Arad, Mario a venit si insotit de trupa Prezent, formata din cativa elevi carora le preda, pentru a canta in sprijinul Hospice de Ziua Internationala a Copilului. Pasiunea si intelegerea fata de cauza Hospice l-au adus si a treia oara in Brasov pentru un concert caritabil de Craciun, alaturi de Stefan Hrusca.
Biletele pentru concertul "Locatarii" se pot gasi la Clubul Godfather (str. Avream Iancu nr.66) sau la HOSPICE Casa Sperantei. Pretul unui bilet este de 10 lei.

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, avand scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si a fost declarat Centru de Excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative. In decursul existentei sale au beneficiat de ingrijiri palitive peste noua mii de pacienti, adulti si copii.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top