Noutăți și comunicate

Concert Lirika in Club Expirat, 19 martie 2014

19 Martie 2014
Concert Lirika in Club Expirat, 19 martie 2014

Miercuri, 19 martie 2014, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert al trupei Lirika în Club Expirat.

Prețul unui bilet este de 10 lei.Alternativa își păstrează pedigree-ul de seară obișnuită de afirmare pentru trupele locale newcomer, aflate în plină ascensiune.

O nouă ediție aduce și o nouă confirmare a potențialului alternativ autohton, pe scena din Expirat, miercuri pe 19 martie, prin trupa Lirika. O formație cât se poate de proaspătă, care vine cu un suflu nou ce își propune să învioreze piața Pop""Rock-ului românesc.

Live, după 9 seara, cu King Size Drinks la bar încă de pe la 8 și cu playlist-uri Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal și Sludge, în efect, după concert.
 


Lirika este o trupă de Pop""Rock care a luat naștere în iulie 2013 și este formată din 5 tineri cu roluri bine definite: Marius Dașcău "" voce și chitară, cunoscut drept omul cu tristețuri; Ana Pantilie "" clape, stropul de feminitate; Cristian Puchiu "" bass, omul cu nebunii; Andrei Cirlig "" chitară, stropul de seriozitate și Lucian Chiriac "" tobe, mezinul trupei.

Lirika se descrie pe sine cam așa: "Suntem 5 tineri îndrăgostiți de muzică și de viață care s-au cunoscut printr-o întâmplare fericită și care sunt prieteni înainte de a fi colegi de trupă. Muzica noastră ne reprezintă pentru că este veselă, pozitivă și plină de energie (la fel ca noi). În fiecare cântec încercăm să transmitem un mesaj care să ajungă la inimile celor care ne ascultă".

Numele, deși trimite la "liric", "lirism", "poezie", transmite ceva mai mult. Da, muzica este poezie, poezia provine din interior, dar ce contează cu adevărat pentru ei este starea de spirit pe care le-o crează ascultătorilor.

Trupa lucrează în prezent la înregistrarea pieselor și își propune să fie cât mai prezentă printre evenimentele bucureștene și nu numai. De urmărit, se urmărește pe http://www.facebook.com/trupalirika


 
Happy Hours: 20:00-23:00 "" King Size Drinks
http://www.expirat.org x http://www.facebook.com/expirat.otherside
Concert Lirika in Club Expirat, 19 martie 2014 Concert, festival, eveniment Club Expirat


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.