Noutăți și comunicate

Concert Life on Mars in Hard Rock Cafe

19 Ianuarie 2013
Life on Mars in Hard Rock CafeSâmbătă, 19 ianuarie 2013, sunteți invitați începând cu ora 22:30 la un concert al trupei Life on Mars în Hard Rock Cafe.

Prețul unui bilet este de 25 lei.
Adresa Hard Rock Cafe Bucharest : Soseaua Kiseleff, Nr. 32, Sector 1, Bucuresti.

Life on Mars inseamna artisti cu vechi state in industria muzicala, uniti de pasiune si de entuzismul de a fi pe scena, necesar creativitatii si daruirii din acest domeniu.

Loredana-Elena Ciobotaru si Loredana Cavasdan sunt doua voci extraordinare ce se contopesc intr-o armonie perfecta si aduc un mare plus formatiei. In sezonul trecut al show-ului "Vocea Romaniei", Loredana Cavasdan a reusit sa ii determine pe toti cei patru jurati sa apese pe buton si sa isi intoarca scaunele.

In noul sezon al show-ului difuzat de ProTv, Loredana-Elena Ciobotaru i-a convins pe Marius Moga, Smiley, Loredana Groza si Horia Brenciu sa apese pe buton si sa ateste faptul ca ea este "Vocea"! Vlad Vedes (fost membru al trupei Bere Gratis), Razvan Grigorescu (fost membru Analia Selis si Vlad Mirita), Nicu Avram (fost membru al trupei Bere Gratis) si Andrei Precup vor da drumul decibelilor si distractiei printr-un repertoriu de coveruri foarte modern, hituri ale ultimilor ani, fara a uita si unele piese de rock "clasic", realizand un show in care se regasesc piese foarte cunoscute si indragite de voi.

Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest
Concert Life on Mars in Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.