Noutăți și comunicate

Concert Leecher și Sniffyction în Club Manufactura din Timișoara

17 mai 2018
Concert Leecher și Sniffyction în Club Manufactura din Timișoara
Joi, 17 mai 2018 sunteţi invitaţi de la ora 19:00 în Club Manufactura la un concert al trupelor Leecher și Sniffyction.



Leecher este o trupă de metal rock simfonic înființată în 2008, unde vocea solistei se împletește perfect cu un violoncel în loc de chitară, fiind acompaniată de tobe și orchestră, într-un sunet original metalic.

După primii ani de cover-uri, creațiile originale au preluat set-listul formației care astăzi își compune propriile cântece și spectacole. Stilul aparte al trupei a fost apreciat și la nivel național și mai apoi european, de aceea în anul 2013 Leecher a cântat în Italia și totodată a câștigat concursul Hammer World Hungary, în urma căruia a apărut și primul abum înregistrat în studio.

https://www.youtube.com/watch?v=Cxl9EM7IMAk


Sniffyction este o trupă rock feminină din Budapesta, inspirată din glam metal, hard rock și punk. Concertele lor te duc în stilul anilor 70 și 80, cu piese originale și tendințe moderne. Cu visele lor mari și pasiunea pentru muzică, Sniffyction se străduiește să devină urmatoarea generație rock muzicală, care poate continua ceea ce au început mari idoli precum Sex Pistols, Damned, New York Dolls, Ramones și alții.

https://www.youtube.com/watch?v=ePBTqkqFrnA


https://www.facebook.com/events/426244897825779
Intrare 20 LEI
RSVP: 0722 892 356



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top