Noutăți și comunicate

Concert Lazy Friday in Club Live din Bucuresti

23 mai 2014
Concert Lazy Friday in Club Live din Bucuresti
Vineri, 23 mai 2014, trupa Lazy Friday va aduce un vibe foarte motivant si optimist pe scena celui mai mare club de muzica live din Romania - Club Live.

Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 ( accesul permis doar persoanelor cu varsta peste 18 ani).
Adresa Club Live : Strada Turturelelor, Nr. 11, București.



Lazy Friday este o trupa cat se poate de tanara, proaspata si plina de viata. Cu un sound Reggae cu influențe Jazz, Indie, Funk, trupa reuneste cinci tineri carismatici cu background-uri muzicale solide, intr-o formula ce vrea sa redea sentimentul de maxima buna dispozitie al unei zile de vineri, in care poti sa faci tot ce te taie capul.

Trupa s-a format la inceputurile verii trecute in urma intalnirii a trei studenti Unatc-isti pe atunci: Petre Ancuta - voce, chitara; Ciprian Almasan - bas si Adrian Maraloiu - tobe, definindu-si structura si identitatea prin includerea lui Andrei Marica la chitara pe la inceputul toamnei si a lui Marius Tiriplica la clape, la inceputul acestui an. Desi fiecare dintre ei provine dintr-o zona muzicala si din trupe diferite, au reusit sa defineasca un stil comun prin care sa exprime la unison aceleasi credinte muzicale.



Biletele pentru acest eveniment pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.myticket.ro la pretul unic de 20 de lei (biletele nu includ loc la masa). Biletele se mai gasesc si in reteaua de magazine Uman din toata tara: Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr 30 si in Baneasa Shopping City; Cluj si Iasi: in Iulius Mall; Timisoara: in Uman Shop, Outlet si Core;- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3.


Evenimente recomandate

Top