Noutăți și comunicate

Concert LOST, Krepuskul, Malpraxis si Apa Simbetii in Club Damage

ANULAT !!!
24 mai 2012
Concert LOST, Krepuskul, Malpraxis si Apa Simbetii in Club Damage
Joi, 24 mai 2012, incepand cu ora 19:00, sunteti invitati la un concert L.O.S.T., Krepuskul, Malpraxis si Apa Simbetii in Club Damage din Bucuresti

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Adresa Club Damage : Calea Victoriei NR 16-18-20-PASAJ Villacrosse Bucuresti.
Facebook Event: http://www.facebook.com/events/395981770432862/  

L.O.S.T.
Formația L.O.S.T a luat ființă în martie 2004, după una din repetițiile formației Abigail în care activau în acel moment 3 dintre membri (Vlad, Dragoș, George). După scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alătură trupei. Din acel moment, componența a fost următoarea: BB Hanneman - chitară, voce (ex Adrenaline, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Bușcă - bass, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragoș Hălmagi - keyb (ex Abigail), George Angel Tudor - tobe, voce (ex Abigail, Dust). Incepând cu luna septembrie 2006 se alătură trupei Dorin Costea, un baterist ce a mai cantat in trupe ca Kendo, Brainstrip si Deadeye Dick, acesta fiind inlocuit in iunie 2011 cu Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism)., moment in care a fost cooptat si un al doilea chitarist: Daniel Tudosie (Spectral).

Având o experiență îndelungată în scena românească, de aproape 20 ani, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, apariții radio-tv precum și 2 albume înregistrate anterior cu Abigail și Cronos, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reusite si cu un nucleu de fani devotati in continua crestere.
Cu ocazia concertului de debut din Club A din 5 noiembrie 2004 a fost prezentat și primul cd promo, în condiții calitative și de prezentare deosebite. Materialul promo menționat anterior se intitulează "Ziua ce vine" si cuprinde 2 melodii ("Ziua ce vine" și "Last Breath"), înregistrate în studioul Recreate Records din București în perioada octombrie-noiembrie 2004. Sesiunea de înregistrări a cuprins un total de 5 piese, care au fost editate de Meta4 Productions pe un MCD intitulat "Last Breath" lansat oficial pe data de 4 martie 2005, si distribuit in toata reteaua natională de magazine.

Trupa a mai sustinut concerte in 2005-11 impreună cu trupe ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall.

L.O.S.T. a lansat noul album "Remains of Pain" in data de 4 decembrie 2010. Materialul a fost produs de Razvan Alexandru de la Abigail, inregistrat in mai multe locatii (printre care Musitech Production Studios si Taine Multimedia Studio), mixat la Moon Studio si masterizat de Alan Douches la West West Side Music, New York, inginer ce a mai lucrat cu Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm si multi altii.
Website: http://www.we-are-lost.com
http://www.facebook.com/wearelost
http://www.reverbnation.com/wearelost


Krepuskul
Krepuskul este fara indoiala cea mai harnica trupa din Transilvania, ei sustinand in numai cinci ani peste 180 de concerte de club si festivaluri, numai in 2011 ei participand la Top T Buzau, unde au obtinut premiul al doilea, de asemenea la Stufstock Vama Veche si castigand primul loc al concursului Local Heros, ei urmand sa reprezinte Romania in cadrul finalei internationale din 2012. Krepuskul au concertat de-a lungul timpului alaturi de Sepultura, Rotting Christ, Pain sau Crematory, fiind intr-o permanenta evolutie si pregatind un nou material experimental death metal, cu multiple influente, dupa ce au lansat doua albume de studio, "Umbre De vise" in 2007, respectiv "Game Over" in 2010.
Members:
Andu Anches - Bass, Vocals
Alex Tarocco - Drums
Marcel Rusu - Guitar
Victor Tanase - Guitar
http://www.krepuskul.com
http://facebook.com/krepuskul
http://www.myspace.com/krepuskul


Malpraxis
Cluj Napoca - brutal death metal
Originara din Cluj, tanara trupa Malpraxis a luat fiinta in 2009 la initiativa lui Florin (tobe), cunoscut publicului de metal extrem pentru prezenta sa in Necrovile, si Cristi (voce, ex-Skullp). Lineup-ul formatiei s-a completat prin prezenta lui Vali (chitara) si Ionut (bass). Genul abordat De Malpraxis este un death metal brutal cu influente vaste de la Dying Fetus si Suffocation, pana la Skinless, Disavowed si Decapitated, dupa cum trupa insasi declara.
Members:
Cristian Aionese -Vocals
Valentin Nantu -Guitars
Ionut Burcusel -Bass
Florin Gheorghita -Drums
http://www.facebook.com/Malpraxis
http://www.myspace.com/malpraxisro


Apa Simbetii
Avand 5 fosti membrii la activ si mai multe schimbari de stil, Apa Simbetii a luat fiinta in 2009, cand postul de tobar, fiind pana atunci ocupat de unul dintre chitaristi, a fost preluat de actualul tobosar Mihai Petrosel. Fiind de-atunci in formula completa, stilul abordat a fost schimbat in Blackened Death Experimental cu influente Djent si Jazz. Trupa are peste 10 piese compozitie proprie si cateva concerte la activ, cele mai notabile fiind participarea la OST Mountain Fest 2011, Turul Ascending in Triumph, Tomberon Fest, Cage Club Underground Support si concertul Decapitated tinut in Fabrica.
Actuala componenta: Cristian "stege" Stegeran voce, Mihai "pletos"
Dinca la chitara, Adrian "piratu" Constantin chitara, Radu "le fat"
Udroiu la bass si Mihai "misu" Petrosel la tobe.
http://www.facebook.com/ApaSimbetiiBand
http://www.myspace.com/apasimbetiiband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top