Noutăți și comunicate

Concert L.O.S.T., Krepuskul, Malpraxis si Apa Simbetii in Ageless Club

24 Mai 2012
Concert L.O.S.T., Krepuskul, Malpraxis si Apa Simbetii in Ageless Club

Joi, 24 mai 2012, Metal Support si Blaster Promotion va invita de la ora 19:00 in Ageless Club (http://www.ageless.ro) din Bucuresti la un concert al trupelor L.O.S.T., Krepuskul, Malpraxis si Apa Simbetii.

Pretul unui bilet este de 15 lei.


L.O.S.T.
http://www.we-are-lost.com, http://www.facebook.com/wearelost, http://www.reverbnation.com/wearelost

Formatia L.O.S.T a luat fiinta în martie 2004, dupa una din repetitiile formatiei Abigail în care activau în acel moment 3 dintre membri (Vlad, Dragos, George). Dupa scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alatura trupei. Din acel moment, componenta a fost urmatoarea: BB Hanneman - chitara, voce (ex Adrenaline, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Busca - bass, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragos Halmagi - keyb (ex Abigail), George Angel Tudor - tobe, voce (ex Abigail, Dust). Incepând cu luna septembrie 2006 se alatura trupei Dorin Costea, un baterist ce a mai cantat in trupe ca Kendo, Brainstrip si Deadeye Dick, acesta fiind inlocuit in iunie 2011 cu Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism)., moment in care a fost cooptat si un al doilea chitarist: Daniel Tudosie (Spectral). Având o experienta îndelungata în scena româneasca, de aproape 20 ani, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv precum si 2 albume înregistrate anterior cu Abigail si Cronos, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reusite si cu un nucleu de fani devotati in continua crestere.
Cu ocazia concertului de debut din Club A din 5 noiembrie 2004 a fost prezentat si primul cd promo, în conditii calitative si de prezentare deosebite. Materialul promo mentionat anterior se intituleaza "Ziua ce vine" si cuprinde 2 melodii ("Ziua ce vine" si "Last Breath"), înregistrate în studioul Recreate Records din Bucuresti în perioada octombrie-noiembrie 2004. Sesiunea de înregistrari a cuprins un total de 5 piese, care au fost editate de Meta4 Productions pe un MCD intitulat "Last Breath" lansat oficial pe data de 4 martie 2005, si distribuit in toata reteaua nationala de magazine.
Trupa a mai sustinut concerte in 2005-11 impreuna cu trupe ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom sau Hammerfall. L.O.S.T. a lansat noul album "Remains of Pain" in data de 4 decembrie 2010. Materialul a fost produs de Razvan Alexandru de la Abigail, inregistrat in mai multe locatii (printre care Musitech Production Studios si Taine Multimedia Studio), mixat la Moon Studio si masterizat de Alan Douches la West West Side Music, New York, inginer ce a mai lucrat cu Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm si multi altii.


Krepuskul
http://www.krepuskul.com, http://www.facebook.com/krepuskul, http://www.myspace.com/krepuskul

Krepuskul este fara indoiala cea mai harnica trupa din Transilvania, ei sustinand in numai cinci ani peste 180 de concerte de club si festivaluri, numai in 2011 ei participand la Top T Buzau, unde au obtinut premiul al doilea, de asemenea la Stufstock Vama Veche si castigand primul loc al concursului Local Heros, ei urmand sa reprezinte Romania in cadrul finalei internationale din 2012. Krepuskul au concertat de-a lungul timpului alaturi de Sepultura, Rotting Christ, Pain sau Crematory, fiind intr-o permanenta evolutie si pregatind un nou material experimental death metal, cu multiple influente, dupa ce au lansat doua albume de studio, "Umbre De vise" in 2007, respectiv "Game Over" in 2010. Members: Andu Anches - Bass, Vocals Alex Tarocco - Drums Marcel Rusu - Guitar Victor Tanase - Guitar

 

Malpraxis
http://www.facebook.com/Malpraxis, http://www.myspace.com/malpraxisro

Cluj Napoca - brutal death metal Originara din Cluj, tanara trupa Malpraxis a luat fiinta in 2009 la initiativa lui Florin (tobe), cunoscut publicului de metal extrem pentru prezenta sa in Necrovile, si Cristi (voce, ex-Skullp). Lineup-ul formatiei s-a completat prin prezenta lui Vali (chitara) si Ionut (bass). Genul abordat De Malpraxis este un death metal brutal cu influente vaste de la Dying Fetus si Suffocation, pana la Skinless, Disavowed si Decapitated, dupa cum trupa insasi declara. Members: Cristian Aionese -Vocals Valentin Nantu -Guitars Ionut Burcusel -Bass Florin Gheorghita ""Drums

 

Apa Simbetii
http://www.facebook.com/ApaSimbetiiBand, http://www.myspace.com/apasimbetiiband

Avand 5 fosti membrii la activ si mai multe schimbari de stil, Apa Simbetii a luat fiinta in 2009, cand postul de tobar, fiind pana atunci ocupat de unul dintre chitaristi, a fost preluat de actualul tobosar Mihai Petrosel. Fiind de-atunci in formula completa, stilul abordat a fost schimbat in Blackened Death Experimental cu influente Djent si Jazz. Trupa are peste 10 piese compozitie proprie si cateva concerte la activ, cele mai notabile fiind participarea la OST Mountain Fest 2011, Turul Ascending in Triumph, Tomberon Fest, Cage Club Underground Support si concertul Decapitated tinut in Fabrica. Actuala componenta: Cristian "stege" Stegeran voce, Mihai "pletos" Dinca la chitara, Adrian "piratu" Constantin chitara, Radu "le fat" Udroiu la bass si Mihai "misu" Petrosel la tobe.

Sursa : MetalSupport

Concert L.O.S.T., Krepuskul, Malpraxis si Apa Simbetii in Ageless Club Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.