Noutăți și comunicate

Concert L.O.S.T., DINUMBRA si FALSE REALITY in Rockstadt

29 septembrie 2012
Concert L.O.S.T., DINUMBRA si FALSE REALITY in Rockstadt
Sâmbătă, 29 septembrie 2012, Club Rockstadt și trupa DinUmbră vă invită să petreceți o seară magică alături de următorii creatori ai misterioaselor armonii de toamnă: L.O.S.T., DINUMBRÄ‚ și FALSE REALITY.

 
L.O.S.T. (melodic death metal)
http://www.we-are-lost.com
http://www.facebook.com/wearelost

BB Hanneman - chitară, voce
Vlad Bușcă - bass, voce
Dragoș Halmagi - keyboards
Victor Stoica - tobe

Având o experienta îndelungata în scena româneasca, de aproape 20 ani, ce a cuprins printre altele numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv precum si 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae si Warganism), trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reușite și cu un nucleu de fani devotați în continuă creștere.

Cu o discografie ce constă într-un EP, "Last Breath" (2005) și un LP, "Remains Of Pain" (2010), trupa a susținut numeroase concerte împreună cu nume ca Novembre, Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, Leaves Eyes, Septic Flesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Doro, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall sau Moonspell.

 

DinUmbră (doom death metal)
http://www.dinumbra.ro
http://www.facebook.com/dinumbra

Liviu Ustinescu - voce
Sebastian Buga - chitară
Cristian Stîlpeanu - chitară
Sorin Tudor - bass
Mirel Cristea - tobe
         
DinUmbră s-a înființat în anul 1998, cu intenția hotărâtă de a crea un stil nou în rockul românesc.

Discografia trupei cuprinde un LP ("DinUmbră", 2003), două EP-uri ("Haunted By Snails", 2007, respectiv "Sântandrei" 2011), precum și multe alte prezențe pe compilații din underground.

Cu un nou line-up și după proaspătul lansat "Sântandrei", DinUmbră a început în forță acest an, având apariții live aproape lunar, în marea majoritate a concertelor fiind headliner. Concertului din data de 29 septembrie din Rockstadt va însemna o nouă gură de oxigen pentru o trupă care își revendică ușor, dar sigur, un rol important în underground-ul românesc.

 
False Reality (melodic death metal)
http://www.falsereality.ro
http://www.facebook.com/FalseRealityBand

Ioan - voce
Luci - chitară, voce
Silviu - chitară
Radu - bass
Codruț - tobe
Vlad - keyboards

Înființată în decembrie 1999, False Reality a revenit pe scenă în anul 2011, după o pauză de 8 ani, într-o nouă componență. Cu o singură apariție discografică, LP-ul "Tales of Eternity" (2001), trupa promite un show presărat cu o amplă varietate muzicală, de la riff-uri brutale la pasaje lente și armonioase, o punte de trecere către alte dimensiuni spirituale, către alte realități.


Evenimente recomandate

Top