Noutăți și comunicate

Concert Kultur Shock si Rehab Nation in Gambrinus Pub

2 mai 2013
Concert Kultur Shock si Rehab Nation in Gambrinus Pub
Joi, 02 mai 2013, sunteți invitați începând cu ora 22:00 la un concert al trupelor Kultur Shock si Rehab Nation în Gambrinus Pub.

Pretul unui bilet este de 15 lei inainte de ora 22:00 si 20 lei dupa ora 22:00.

Serile Balkan Party continua in Gambrinus Pub cu un balamuc de zile mari oferit de The Shelter Agency, Gambrinus Pub si BuBu Bookinghouse and Events. Dupa ce au cucerit publiclul cu ritmurile lor gipsy punk, Kultur Shock revine in Romania in cadrul Grandpa Guru Knows It All European Tour 2013 si isi continua turneul in Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Austria, Germania, Cehia, Turcia.

Kultur Shock este o trupa de muzica gipsy-punk infiintata in 1996 in Seattle (USA) de catre bosniacul Gino Yevdjevich, un rock star din Sarajevo refugiat in Statele Unite in urma razboiului din anii 1992-1994. Alaturi de el, in prezent, mai sunt Val Kiossovski (chitara, vocal), Chris Stromquist (tobe, percutie), Paris Hurley (vioara, vocal), Guy M. Davis (bass, vocal) si Amy Denio (saxofon/clarinet, vocal).
Intr-un interviu acordat in 2002 unei publicatii americane, Gino Yevdjevich povestește despre inceputurile Kultur Shock si ceea ce l-a inspirat: "Ati auzit de Gipsy Kings, nu? Ei bine, noi suntem un fel de Gipsy Kings, doar ca in versiunea baietilor cei rai!"
 
Kultur Shock

Kultur Shock au concertat in toata Europa, din Londra la Istanbul si din Peninsula Scandinavica pina in Africa de Nord. Au traversat continentul american de la est la vest, au ajuns in Rusia, in Asia, iar acum au in plan sa ajunga si in Japonia si Indonezia.
 
Au fost adusi pentru prima oara in Romania pe scena IRAF - International Romani Art Festival 2007 Timisoara, gipsy-rockerii balcanici au urcat pe scena mai multor festivale europene precum Sziget (Budapesta), Exit (Serbia), Esperanza (Belgia), Senglar Rock (Spania), Sarajevo Film Fest. Au ajuns și la Stuffstock în 2008 unde au fost surpriza festivalului.

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=Gv0zf-E9yGI&list=UUTTEQsLsa9CQeBzBCZ5QBPA
http://www.youtube.com/kulturshockrecords
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=27UL4SGmRLc

https://www.facebook.com/kulturshockband
http://www.kulturshock.com
http://www.youtube.com/kulturshockrecords

Eveniment recomandat de Radio Guerrilla.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top