Noutăți și comunicate

Concert Korpiklaani si Arkona in Arenele Romane

ANULAT !!!
2 noiembrie 2015
Concert Korpiklaani si Arkona in Arenele Romane

Dupa tragedia intamplata in Club Colectiv din Bucuresti, din respect pentru familiile victimelor si ale celor trecuti in lumea celor drepti, METALHEAD alaturi de managementul Korpiklaani au hotarat sa anuleze showul de la Bucuresti din data de 2 noiembrie de la Arenele Romane.

Cumparatorii de pe iabilet.ro care vor sa-si recupere contravaloarea biletelor cumparate vor primi astazi un email (pe adresa de pe care au cumparat biletele) unde vor primi informatii despre returnarea banilor sau sub forma de VOUCHER cu care puteti cumpara bilete de pe iabilet.ro la alte concerte urmatoare sau sub forma de virament bancar. (pe card).

Cei care au cumparat bilete de le eventim sau myticket isi recupereaza banii din punctele de unde le-au cumparat.

Desi METALHEAD nu a avut nicio legatura cu concertul de la Colectiv, cele intamplate sunt un mare semn de alarma pentru noi si va asiguram ca pe viitor vom organiza spectacole unde toate autorizatiile sunt in regula (la fel cum am facut si pana acum) si vom avea grija si la capacitatea salilor unde au loc spectacolele pentru ca toata lumea sa iasa in siguranta in caz de urgenta, asta insemnam oprirea biletelor puse in vanzare atunci cand capacitatea salii o cere.

Va multumim si suntem alaturi de familiile indurerate si tuturor celor afectati de acest tragic incident le dorim insanatosire grabnica si putere!

Echipa METALHEAD




Luni, 02 noiembrie 2015, sunteți așteptați începând cu ora 18:00 la un concert al trupelor Korpiklaani și Arkona în Arenele Romane.



Finlandezii de la Korpiklaani revin in Romania la Arenele Romane din Bucuresti alaturi de rusii de la Arkona in cadrul unui eveniment oferit de Metalhead. Vom avea o seara de folk metal si pagan metal cu doua trupe etalon in cadrul unui concert de mai bine de cinci ore.

Invitatii speciali ai serii sunt italienii de la Raul Domanei. Showul va avea loc in cortul incazlit al Arenelor Romane, cu o capacitate de 1800 de persoane iar fumatul este interzis.

Korpiklaani vor prezenta la Bucuresti noul lor album, „Noita” dar playlistul va avea si foarte multe piese care i-au facut celebri. Noita a fost lansat pe 5 mai in SUA prin Nuclear Blast.

(2) Concert_Korpiklaani_si_Arkona__iQg6RZaIH.jpg

Noita este o persoana cu foarte multe cunostinte in mai multe domenii si cu un mod aparte de a intelege natura, despre care se crede ca are puteri supranaturale. Aceste persoane au fost uneori numite Tietaja, adica vrajitoare. Noita finlandeza avea puterea de a vindeca si erau membri respectati ai societatii.” – declara trupa.

Vom reveni cu cat mai multe detalii in curand.

Biletele pentru showul Korpiklaani, Arkona si Riul Doamnei pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (http://www.iabilet.ro/retea) la urmatoarele preturi:
Earlybird (100 de bucati din fiecare categorie) – Acces General - 60 de lei / Golden Circle in fata scenei - 90 de lei
Dupa epuizarea ofertei earlybird, biletele Acces General vor costa 70 de lei respectiv 100 de lei Golden Circle in prima perioada de presale si 80 de lei Acces General in a doua perioada de presale.
In ziua concertului biletele vor costa 90 de lei in limita spatiului disponibil
Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 200 de bucati.

Se anunta un show cu casa inchisa asa ca luati-va bilete din timp.

Un eveniment marca Metalhead warmup party pentru Metalhead Meeting 2016 !


Evenimente recomandate

Top