Noutăți și comunicate

Concert Koneskin, The Thirteenth Sun si Flesh Rodeo in Club Control

23 noiembrie 2014
Concert Koneskin, The Thirteenth Sun si Flesh Rodeo in Club Control
Duminică, 23 noiembrie 2014, sunteți invitați începând cu ora 20:00 la un concert al trupelor Koneskin, The Thirteenth Sun și Flesh Rodeo în Club Control.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Facebook event
Sala Berlin - Club Control, Str. C-tin Mille, nr. 4, Bucuresti.
http://www.facebook.com/clubcontrol



Koneskin (Italia - post-rock)

Koneskin se afla la prima prezenta in Romania, insa o aparitie cunoscuta in componenta trupei o constituie prezenta tobosarului Sergio Ponti, membru in Doreduh si Sunset In The 12th House.

Muzicianului i se alatura un duo remarcabil, chitaristul Gabriele Zoccolan - muzician recunoscut pentru colaborarile sale la nivel international, absolvent al studiilor de chitara clasica si acustica - si Feryanto Demichelis - detinator a peste 70 de trofee internationale, absolvent al Conservatorului de Compozitie si Pian Clasic din Pavia, responsabil pentru colaborari cu numerosi artisti, printre care basistul Ezio Bosso si Ace (Skunk Anansie).

Astfel, Koneskin poate fi descrisa drept alaturarea a trei tipare muzicale si culturale diferite, in incercarea de a oferi o muzica hipnotica, plina de ritm si intensitate, totodata imprevizibila, o forma nonconventionala a libertatii artistice.

Fb: http://www.facebook.com/koneskin1
Yt: http://www.youtube.com/watch?v=JIvHk_ZgMx8



The Thirteenth Sun (Brasov - atmospheric rock/metal)

Originari din Brasov, The Thirteenth Sun insumeaza o varietate de stiluri reflectate de fiecare om implicat in proiect, muzicieni pe care ii regasim si in Necrovile, Code Red, Indian Fall sau Aria Urbana. Mai simplu, muzica The Thirteenth Sun marcheaza un concept puternic axat pe elemente atmosferice, redate cu ajutorul diferitelor abordari rock/metal. Primul material discografic, intitulat Genesis, a aparut in iarna anului 2012, fiind produs de Edmond Karban (Dordeduh). Materialul incearca sa prezinte o imagine de ansamblu asupra universului, pornind de la momentul intial al crearii acestuia si asupra dimensiunii sale in raport cu cele ale traiului cotidian.

Fb: http://www.facebook.com/pages/The-Thirteenth-Sun
Yt: http://www.youtube.com/watch?v=4ZUjTAcPkFQ



Flesh Rodeo (Bucuresti - psihedelic alternative/metal)

Una din cele mai active trupe din scena rock/metal a Capitalei, Flesh Rodeo este atat muzica cat si stare. Cu puternice influente venite din zona psihedelica a muzicii alternative, trupa a pus intotdeauna un accent puternic pe redarea sentimentelor prin intermediul muzicii si a versurilor, idei materializate si in debutul discografic Tellurium-128.

Fb: http://www.facebook.com/fleshrodeo
Yt: http://www.youtube.com/watch?v=ITgHgQm4qpI



Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România București, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro._


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top