Noutăți și comunicate

Concert Kempes alaturi de Truda la The Road To Kavarna Rock in Colectiv

2 aprilie 2015
Concert Kempes alaturi de Truda la The Road To Kavarna Rock in Colectiv
Pentru al doilea an consecutiv, Metalhead organizeaza "The Road To Kavarna Rock", concursul care duce doua trupe locale sa cante pe scena celui mai mare festival de metal din Bulgaria, Kavarna Rock 2015 ! Concursul live va avea loc pe 17 aprilie 2015 in Club Colectiv din Bucuresti.

Invitatii speciali ai serii sunt trupele: Kempes alaturi de clujenii de la Truda!



Kempes aduce la Colectiv noul sau album, "Regasire", care contine, pe langa piese clasice de heavy metal, si o melodie acustica inregistrata impreuna cu cvartetul Blade Strings. Muzica a fost compusa de Ovidiu Ioncu impreuna cu chitaristii formatiei, Alin Moise si Alin Petrut, in timp ce versurile sunt semnate de Stefan Dandu, Dinu Olarasu si Florin Chilian. Inregistrarile si mixajul au fost efectuate de Iustin Petrescu, iar masterizarea a fost facuta de Marius Costache (Studio 148).



Biletul va avea pretul modic de 25 lei in presale, iar la intrare vor avea pretul de 30 lei! In presale biletele pot fi cumparate de pe http://www.iabilet.ro

Trupele calificate in finala sunt urmatoarele: An Theos, Aeon Blank, Hatemode, Shifting Sands, Simbolic, Marchosias, Ataria, Tanin, Salmastra, Secret Society
Incepand cu ora 18:00, fiecare trupa va canta timp de 25 de minute. 50% din votul final va fi compus din votul celor prezenti la concert, restul de 50% reprezentand votului juriului Metalhead.

Votul publicului se va desfasura dupa cum urmeaza: la intrare fiecare participant va primi o bratara in schimbul biletului de intrare alaturi de un talon de participare unde va bifa trupa sau trupele preferate din concurs cu note de la 1 la 10.

Fiecare participant la concert poate vota minim 3 trupe, adica trupa preferata plus alte doua. Taloanele care nu au minim 3 trupe votate vor fi declarate nule. Am ales aceasta modalitate de vot pentru ca stim ca iar vom avea participante trupe din Provincie care nu au cum sa-si aduca fanii pana la Bucuresti sa-i voteze. Asa, fanii bucuresteni care vor fi majoritari, pot vota si trupele din Provincie acordandu-le si acestora sanse egale pentru castigarea celor doua locuri care ii duc la Kavarna !

Dupa concert, toate taloanele vor fi centralizate si toate trupele pot participa la numararea voturilor pentru a nu exista discutii asupra corectitudinii acestora iar a doua zi, dupa ce voteaza si echipa Metalhead, vom avea rezultatele finale.

Va reamintim ca din echipa noastra fac parte oameni implicati in miscarea rock si metal de foarte multa vreme, precum: Vlad Busca, Miluta Flueras, Florin Matinca si multi altii !

Biletul va avea pretul modic de 25 lei in presale, iar la intrare vor avea pretul de 30 lei! In presale biletele pot fi cumparate de pe http://www.iabilet.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top