Noutăți și comunicate

Concert Kempes, Blade Strings si 9,7 Richter in The Silver Church Club din Bucuresti

27 februarie 2014
Concert Kempes, Blade Strings si 9,7 Richter in The Silver Church Club din Bucuresti
Joi, 27 februarie 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupelor Kempes, Blade Strings și 9, 7 Richter în The Silver Church.

Prețul unui bilet este de 50 lei. Biletele se gasesc in reteaua myticket.ro, dar si la The Silver Church Club in seara evenimentului.
Adresa club The Silver Church : Strada Plevnei, Nr. 61, București.



"Dupa 32 de ani de la primul meu concert sunt din nou in aceeasi ipostaza. Colegi noi, vremuri in schimbare, emotii neincercate pana acum, toate acestea insotite de o hotarare pe care nu am mai avut-o vreodata. La finalul lunii februarie, mai precis in 27, o sa ma prezint in fata publicului in forma cea mai draga sufletului meu: Kempes, pur si simplu, in alb si negru, asa cum e viata de cele mai multe ori, fara compromisuri si fara amintiri neplacute, insa cu o forta impresionanta pe care am primit-o intotdeauna de la voi.

Unii spun ca sunt "ultimul bastion al rock-ului romanesc", eu stiu doar ca ridurile de pe fata mea nu au aparut fara nici un sens, consider ca muzica mea o sa fie cruda si dura, iar de acum sper sa fiu identificat drept acel Kempes de care va era atat de dor.

Va astept asadar prieteni vechi, va astept cu copiii vostri sa-i invatam impreuna ca e fain sa fii rocker, va astept prieteni noi si tineri sa vedeti ca rockul adevarat cu suflet, chitara si zgomot de motoare nu poate muri niciodata!

1-Concert_Kempes_Blade_Strings__fPNRmOt2.jpg

Componenta: "Kempes" Ovidiu Ioncu- voce, Alin Petrut- chitara, Alin Moise- chitara, "Taly" Talpai Csaba- bass, Sebastian Natas- tobe

Opening acts: Blade Strings (http://http://www.bladestrings.ro/) si 9, 7 Richter (http://www.97richter.com/)

Biletele costa 50 de lei si se gasesc in reteaua myticket.ro, dar si la The Silver Church Club in seara evenimentului.

Parteneri media: Rock Fm


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top