Noutăți și comunicate

Concert Keisho Ohno in Atelierul de Productie

30 Martie 2012
Concert Keisho Ohno in Atelierul de Productie

Vineri, 30 martie 2012, "Maestrul Shamisenului", Keisho Ohno va concerta pentru prima data in Bucuresti, in Atelierul de Productie incepand cu ora 19:00. Artistul revine in Europa dupa reusita turneului "Kamome Tour" din 2011 desfasurat in tari precum Irlanda, Germania, Franta, Cehia.

Timp de o ora si jumatate, talentatul cantaret de Shamisen promite sa isi poarte spectatorii intr-o lume a exoticei traditii Japoneze, punand in scena un spectacol de muzica si ritm, nemaintalnit pana acum in Romania.

Shamisenul este un instrument traditional japonez, inventat in Okinawa undeva la mijlocul perioadei Edo (secolul 17-19). Este un instrument delicat, compus din trei corzi de matase, a caror acustica este influentata de temperatura ambientala.

"După câteva cuvinte urmate de un minut de tăcere, Keisho Ohno si-a început extraordinarul concert, singur pe scena, alaturi de al său Tsugaru Shamisen. Un instrument surprinzător de rasunator, caruia Keisho Ohno i-a adăugat cu ajutorul virtuozitatii sale o putere de o expresivitate veritabila." (La Nouvelle Republique, March 21, 2011)

In deschiderea concertului, Paul Luculescu Band va oferi o reprezentatie de percutie alternativa, pe ritmuri vibrante si acorduri neconventionale.

Biletele la concertul "Keisho Ohno, Shami Spirit" se gasesc in reteaua magazinelor Diverta din toata tara si online pe myticket.ro (http://myticket.ro/ro/bilete/626/detaliilocatie/keisho-ohno-shami-spirit.html)

http://www.keisho.info/


http://www.youtube.com/watch?v=l61PdBT0nPg


http://www.youtube.com/watch?v=rUCRcW88x1U

Sursa : Kanzen Music
http://www.kanzenmusic.com


Concert Keisho Ohno in Atelierul de Productie Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.