Noutăți și comunicate

Concert KRYPTON in Music Hall

1 aprilie 2011
Concert KRYPTON in Music Hall
Vineri, 01 aprilie 2011 Music Hall va gazdui un concert al trupei KRYPTON incepand cu ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 20 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro.

"KRYPTON constituie un caz al rock-ului nostru spre deosebire de alte grupari, fixate pe un model stilistic de la bun inceput. Formatia este singura care a parcurs cu succes maniere diverse in pas cu moda, la vremea respectiva, pastrandu-si intacta credibilitatea, dovada clara a mestesugului muzicienilor componenti" (Florin-Silviu Ursulescu).

"KRYPTON constituie un caz al rock-ului nostru spre deosebire de alte grupuri, fixate pe un model stilistic de la bun inceput.Formatia este singura care a parcurs cu succes maniere diverse in pas cu moda, la vremea respectiva, pastrandu-si intacta credibilitatea, dovada clara a mestesugului muzicienilor componenti "(Florin-Silviu Ursulescu).
1985 "KRYPTON constituie un caz al rock-ului nostru spre deosebire de alte grupuri, fixate pe un model stilistic de la bun inceput.Formatia este singura care a parcurs cu succes maniere diverse in pas cu moda, la vremea respectiva, pastrandu-si intacta credibilitatea, dovada clara a mestesugului muzicienilor componenti "(Florin-Silviu Ursulescu).
1985

...In 2011, Krypton e tanar, plin de verva creativa, mai ales ca formula actuala e ideala. "KRYPTON constituie un caz al rock-ului nostru spre deosebire de alte grupuri, fixate pe un model stilistic de la bun inceput.Formatia este singura care a parcurs cu succes maniere diverse in pas cu moda, la vremea respectiva, pastrandu-si intacta credibilitatea, dovada clara a mestesugului muzicienilor componenti "(Florin-Silviu Ursulescu).
1985

...In 2011, Krypton e tanar, plin de verva creativa, mai ales ca formula actuala e ideala.

In 2011, Krypton e tanar, plin de verva creativa, mai ales ca formula actuala, spun baietii, e ideala.

Promotia serii :

All for one...9 for you !!!

Pentru ca nu te poti distra singur, aduna-ti prietenii ( gashka de 10 persoane ) si ai o sticla de Jack din partea casei, masa rezervata, adica startul pentru o seara perfecta ! Comunica numele prietenilor pe e-mail: promotii@musichall.ro si noi ne ocupam de restul...

Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.


Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.

Te asteptam in Music Hall pentru o seara live perfecta.

Music Hall Club
sos. N.Titulescu 171
Andrei GEMES, 0758.22.55.91
www.musichall.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top