Noutăți și comunicate

Concert KRYPTON in Music Hall

1 Aprilie 2011
Concert KRYPTON in Music Hall

Vineri, 01 aprilie 2011 Music Hall va gazdui un concert al trupei KRYPTON incepand cu ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 20 lei. Biletele se pot procura la intrare sau pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro.

"KRYPTON constituie un caz al rock-ului nostru spre deosebire de alte grupari, fixate pe un model stilistic de la bun inceput. Formatia este singura care a parcurs cu succes maniere diverse in pas cu moda, la vremea respectiva, pastrandu-si intacta credibilitatea, dovada clara a mestesugului muzicienilor componenti" (Florin-Silviu Ursulescu).

"KRYPTON constituie un caz al rock-ului nostru spre deosebire de alte grupuri , fixate pe un model stilistic de la bun inceput.Formatia este singura care a parcurs cu succes maniere diverse in pas cu moda, la vremea respectiva , pastrandu-si intacta credibilitatea, dovada clara a mestesugului muzicienilor componenti "(Florin-Silviu Ursulescu).
1985 "KRYPTON constituie un caz al rock-ului nostru spre deosebire de alte grupuri , fixate pe un model stilistic de la bun inceput.Formatia este singura care a parcurs cu succes maniere diverse in pas cu moda, la vremea respectiva , pastrandu-si intacta credibilitatea, dovada clara a mestesugului muzicienilor componenti "(Florin-Silviu Ursulescu).
1985

...In 2011, Krypton e tanar, plin de verva creativa, mai ales ca formula actuala e ideala. "KRYPTON constituie un caz al rock-ului nostru spre deosebire de alte grupuri , fixate pe un model stilistic de la bun inceput.Formatia este singura care a parcurs cu succes maniere diverse in pas cu moda, la vremea respectiva , pastrandu-si intacta credibilitatea, dovada clara a mestesugului muzicienilor componenti "(Florin-Silviu Ursulescu).
1985

...In 2011, Krypton e tanar, plin de verva creativa, mai ales ca formula actuala e ideala.

In 2011, Krypton e tanar, plin de verva creativa, mai ales ca formula actuala, spun baietii, e ideala.

Promotia serii :

All for one...9 for you !!!

Pentru ca nu te poti distra singur, aduna-ti prietenii ( gashka de 10 persoane ) si ai o sticla de Jack din partea casei, masa rezervata, adica startul pentru o seara perfecta ! Comunica numele prietenilor pe e-mail: promotii@musichall.ro si noi ne ocupam de restul...

Deschis de miecuri pana duminica, Music Hall aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, venind astfel in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.


Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.

Te asteptam in Music Hall pentru o seara live perfecta.

Music Hall Club
sos. N.Titulescu 171
Andrei GEMES, 0758.22.55.91
www.musichall.ro
Concert KRYPTON in Music Hall Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.