Noutăți și comunicate

Concert Jukebox la Hard Rock Cafe

30 noiembrie 2015
Concert Jukebox la Hard Rock Cafe
Luni, 30 noiembrie 2015, Hard Rock Cafe va invită de la ora 22:00, la concertul trupei Jukebox. Îndrăgita trupă va interpreta, dintr-un playlist de excepție, atât binecunoscutele hituri ale anilor ’60–’70, cât și piese din topurile recente.



Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile și longevive trupe pop rock, funk, rock and roll, pop, retro & fusion, cu peste 15 ani pe piață muzicală din România, având la activ peste 1400 concerte live, 3 albume (“Christmas songs”, “Feel like making love” și “Picuri de rai”) și 6 single-uri (“Te adoresc”, “Breakout”, “Cum vrei tu”, “Ediție specială”, “Sărbătorile-au venit” și “Addicted”). Jukebox este cu adevărat, la propriu, o cutie muzicală plină de veselie care oferă publicului multă energie pozitivă, optimism și muzică bună, cântată întotdeauna live.



Prețul biletelor diferă în funcție de categorie:
  • 25 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
  • 30 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei

Biletele la concert se găsesc pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top