Noutăți și comunicate

Concert Jinjer, Chaos Cult, For My Sins si The Eyes Have It in Fabrica

18 noiembrie 2014
Concert Jinjer, Chaos Cult, For My Sins si The Eyes Have It in Fabrica
Marți, 18 noiembrie 2014, ne reîntâlnim cu trupele Jinjer (Ukr), Chaos Cult (Ro), For My Sins (Ro) și The Eyes Have It (Ro) în Club Fabrica, pentru a susține turneul caritabil al trupei ucrainiene, Back On Feet.


A devenit un fapt cunoscut de toată lumea că tobarul trupei Jinjer, Eugene Mantulin, a suferit un accident extrem de grav, iar acum este internat într-un spital din Kiev, luptând împotriva unor leziuni deosebit de dureroase, cea mai gravă fiind fractura de coloană. Pentru a strânge suma necesară unei operații care depășește posibilitățile financiare ale unui om normal, trupa Jinjer concertează alături de invitații lor pentru voi și pentru Eugene.

Evenimentul va începe la orele 20:00, iar intrarea va fi 15 lei.
Toți banii strânși din bilete vor fi considerați donații și vor ajuta la recuperarea cât mai rapidă a lui Eugene.



Alaturi de Jinjer vor mai urca pe scena clubului Fabrica urmatoarele trupe:

Chaos Cult este o trupa de metal extrem din Bucuresti/Romania, formata in anul 2013.
Totul a inceput cand 3 membri fondatori(Cristina, Andrei si Dragos) au inceput sa creeze o muzica puternica, agresiva, balansata si eleganta.
Pe masura ce lucrurile s-au inchegat bine cu Bogdan si Alex la chitari, sunetul a devenit neobisnuit dar si foarte brutal.
Sound-ul este un amalgam de sub-genuri si lasam publicul sa decida unde ne incadram fiecare simtind altceva prin ceea ce vede/aude.
Avand un inceput exploziv, Chaos Cult au impartit scena cu trupe precum: Everfrost, Cap de Craniu, Dagara, Clitgore, NervoChaos, Endsight, Unearth.
In momentul de fata trupa lucreaza la primul material de studio care va fi un Ep intitulat "I"
https://www.facebook.com/ChaosOfficial



For My Sins este o formatie de melodic metal din Bucuresti si a luat nastere din dorinta unei noi abordari a metal-ului. Prin imbinarea agresivitatii cu partile melodice, la inceputul verii anului 2014, formatia a luat cu asalt scenele cluburilor din Romania. Vocea solistei combina elemente de pop rock cu o melodicitate si o atitudine pasionala, prezenta greu de ignorat. Plecand de la furie, dezolare si anxietate, ajungand la incredere si optimism, temele abordate sunt menite sa ofere ascultatorului o traire cat mai completa a naturii umane.

Membrii:
Laura Bratu - vox
Silviu Bercus - lead guitar
Marius Iacob - guitar
Tiberiu Niculae - bass
Adrian Gheorghiu - drums

fb: https://www.facebook.com/formysinsofficial



"The Eyes Have It este o trupa de alternative metal a carei muzica se caracterizeaza prin alternarea de riffuri agresive cu pasaje melodice, in incercarea de a nu se lasa ingradita de un singur gen. Temele abordate in versuri variaza de la mesaje socio-politice la trairi interne, scopul nefiind de a oferi raspunsuri ci, mai degraba, de a indemna la introspectie."
https://www.facebook.com/tehi.band?ref=br_tf

Official Fb event page: https://www.facebook.com/events/701483529967397/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top