Noutăți și comunicate

Concert Isolier Band in club 100 Crossroads

17 iunie 2010
Concert Isolier Band in club 100 Crossroads
Joi, 17 iunie 2010, de la ora 21:00 sunteti invitati la un concert al trupei Isolier Band in club 100 Crossroads.

Intrarea este libera. Contact si rezervari: 0745 250 339; 0734 330 561.
Adresa club 100 CROSSROADS : Calea Mosilor, Nr. 100, Bucuresti.


Trupa Isolier Band s-a consolidat in ianuarie 2010. Nucleul de baza al trupei este format din Ionut "John" Stoicescu (voce, chitara ritmica), George "Joe" Tache (tobe) si Andrei Soanca (chitara solo). Chiar daca cei trei au inceput sa cante impreuna anul acesta, fiecare dintre ei a trecut anterior prin experiente muzicale, in diverse formule de la folk la pop-rock.


Bazele trupei au fost puse de Ionut si Andrei, dintr-o joaca, cantand blues, de cele mai multe ori creat ad-hoc. Aparitia lui George a dus catre ideea unei formatii de blues-rock. Cu toate acestea, pe masura ce piesele au fost construite, cei trei au inceput sa cocheteze si cu alte zone muzicale, trecand de la classic blues la rhythm blues, funk, bossa nova si classic rock. Cu toate acestea, bandul men?ine o tematica de blues rock.


Bandul prezinta piese proprii si un sound care pastreaza identitatea trupei, dincolo de genurile muzicale abordate, iar cei trei au simtit nevoia unui reac?ii a publicului. Astfel ei au participat la seri de jam-session, prilej cu care l-au cunoscut pe Mihai Vlad, cel mai nou membru al formatiei care se ocupa de linia de bass.


Dincolo de serile la care au participat cu cateva piese, s-a simtit nevoia unui concert care sa prezinte trupa in totalitatea conceptului ei muzical. Asa a aparut si s-a concretizat, ideea concertului din 100 Crossroads, concert ce va aduce pentru prima data intr-un recital propriu, trupa Isolier Band. O seara de blues si un pic mai mult!


Evenimente recomandate

Top