Noutăți și comunicate

Concert Iron Maiden, Anthrax si Voodoo Six in Piata Constitutiei

24 iulie 2013
Concert Iron Maiden, Anthrax si Voodoo Six in Piata Constitutiei
East European Events, Marcel Avram si D&D East Entertainment ureaza bun venit legendarei trupe IRON MAIDEN in Romania. Pe 24 iulie 2013 trupa va sustine un concert in aer liber in locatia magnifica a Pietei Constitutiei. Invitati speciali pentru acest eveniment unic vor fi cei 4 mari maestri ai trupei trash Anthrax, carevor avea ajutorul nepretuit al celor de la Voodoo Six.

Biletele se pun in vanzare marti, 19 martie 2013, ora 10:00, si vor fi disponibile prin reteaua Eventim, in magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti si online pe http://www.eventim.ro


Maiden va concerta in aer liber in locatia magnifica a Pietei Constitutiei aflata in inima Bucurestiului, pe data de 24 iulie 2013. Piata Constitutiei este delimitata pe una dintre laturi de Palatul Parlamentului, una dintre cele mai mari si impresionante cladiri din Europa.

Palatul a fost citat ca fiind cea mai grea cladire din lume (!!), cea mai mare cladire civila si cea mai costisitoare cladire administrativa si a fost denumit Casa Republicii, dar multi romani ii spun Casa Poporului. Aceasta locatie uimitoare este perfecta pentru un concert Maiden.

2-Concert_Iron_Maiden_Anthrax_s_1X7xjUczg.jpg
Turneul MAIDEN ENGLAND marchează al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul "The Early Days" și ulterior, în 2005, cu turneul "Early Days". Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul "Live After Death" și cu îmbarcarea trupei în noul turneu care a daramat frontierele "Somewhere Back In Time World Tour 2008/9", turneu în care au concertat în fața a peste două milioane de fani din aproape 40 de țări, zburând între show-uri pe cinci continente cu a paratul lor personalizat Boeing 757, denumit " Ed Force One", pilotat de vocalistul trupei Bruce Dickinson, avion acoperit în întregime cu imaginea DVD-ului "Flight 666".

Actualul turneu MAIDEN ENGLAND va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc în 1988 "Seventh Son" si în care trupa va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum și din concertul video VHS din 1989 intitulat "Maiden England", care împrumută numele acestui turneu și care va fi lansat în premieră pe DVD în data de 23 martie 2013.



Bruce Dickinson spune:
"Suntem încântați să aducem acest turneu fanilor noștrii din România. Multumita tehnologiei moderne, am fost în măsură să actualizăm și să îmbunătățim producția originală din 1988 pentru MAIDEN ENGLAND și vom aduce cu noi un impresionant și nou spectacol de lumini,   aranjament de scenă, diferite întruchipări ale lui Eddie, precum și o mulțime de efecte pirotehnice și tot felul de astfel de lucruri captivante pentru fani.



Steve Harrison continuă:
"Åžtim cât de populară este istoria turneelor Iron Maiden în rândul fanilor de toate vârstele, de aceea vom aduce cu noi producția completă pe care am folosit-o în turneul de anul trecut, din America de Nord. Ne-am distrat deminune cu set list-ul (http://www.ironmaiden.com/setlist.html), deoarece am cantat piese pe care nu le maiinterpretasem de foarte multă vreme, cum ar fi: Seventh Son, The Prisoner și Afraid To Shoot Strangers, precum și favoritele fanilor: The Trooper, Aces High, The Clairvoyant, The Number Of The Beast, Wasted Years și Run To The Hills. Partea de început a turneului a fost atât de distractiva pentru întreaga trupă, încât așteptam cu nerăbdare să aducem întregul spectacol fanilor din Europa.



Considerat cu ușurință unul dintre cele mai importante și de impact trupe rock din toate timpurile, IRON MAIDEN a vândut aproximativ 90 milioane de albume la nivel mondial, a susținut peste 2000 de concerte live în 58 de tari din intreaga lume și a lansat 15 albume de studio incluzându-l pe cel mai recent "The Final Frontier", cel mai de succes album al lor situându-se pe locul 1 în peste 28 de tari.

*Set list-ul folosit in turneul din America de Nord:
Moonchild, Can I Play With Madness, The Prisoner, 2 Minutes To Midnight, Afraid To Shoot Strangers, The Trooper, The Number Of The Beast, Phantom Of The Opera, Run To The Hills, Wasted Years, Seventh Son Of A Seventh Son, The Clairvoyant, Fear Of The Dark, Iron Maiden, Aces High, The Evil That Men Do, Running Free.

D&D East Entertainment

Sursa : D&D East Entertainment
http://www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top