Noutăți și comunicate

Concert Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers in Club Puzzle

17 octombrie 2013
Concert Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers in Club Puzzle
Joi, 17 octombrie 2013, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers vor sustine in Puzzle Club de la ora 21:00 un concert "destept, cu versuri inteligente si ironie subtila".

Accesul se face pe baza biletului de intrare, disponibil la intrare (25 de lei).
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events: Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://www.liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle. Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari

Cu o cariera muzicala deosebita, Ioan Gyuri Pascu pregateste pentru concertul din Puzzle Cafe-Bistro & Live Events un playlist care ii va purta pe fanii sai prin ritmuri de folk, blues, rock si country-blues.

Cunoscut și datorită activității sale ca membru al grupului Divertis, Ioan Gyuri Pascu se află pe scena muzicală de aproape trei decenii, încântându-și auditoriul cu piese trecând de la ironia fină la melancolia de "la jumătatea vieții".

Cel mai nou album al lui Ioan Gyuri Pascu poartă numele de Electromagnetic Love și conține 11 piese, printre care se numără The Song, Caută inima, Cover Me, La Modă, Magic sau Nu te lăsa.

Proiectul sau muzical inseamna:
- Gyuri Pascu- vocal, acoustic guitar
- Vlady Cnejevici - keyboards, bass, key-drums, vocal
- Teo Boar - guitar, vocal


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top