Noutăți și comunicate

Concert Inopia la Sky Club in Borsec

3 octombrie 2009
Concert Inopia la Sky Club in Borsec
Sambata, 3 octombrie 2009 clubul Sky Club din Borsec va gazdui un concert extraordinar sustinut de Inopia. Invitati trupa local Lukasso din Toplita.

Spectacolul va incepe la ora 20:00. Biletele se vor putea achizitiona la intrarea in club, iar pretul unui bilet va fi de 10 lei.


Publicul va asculta piesele "Empire Falls", "Requiem", "Abigor" sau "Epithaph", impreuna cu alte piese selectate de pe albumul "Monuments of Sadness" precum si piese noi.

Salex Iatma cel care compune muzica si este cunoscut si ca actor la trustul Media Pro, avand diverse roluri in seriale tv foarte bine cotate pe piata de specialitate din Romania si nu numai, dar sa nu uitam si de succesul lui ca scriitor autor al romanului "Afara nu e nici un anotimp", lansat in anul 2007, la Editura Humanitas.


Fiind pentru prima data pe aceste meleaguri trupa Inopia nu va veni cu mana goala, la acest concert se pot achizitiona tricouri Inopia-Monuments of Sadness si cd cu albumul acestora "Monuments of Sadness"


Stay Metal Forever! va invita pe data de 3 octombrie 2009 in Sky Club din Borsec sa facem o noapte alba si sa ne distram impreuna alaturi de Inopia si Lukasso.


Evenimente recomandate

Top