Noutăți și comunicate

Concert Incantation, Sincarnate si Rise Of Tyrants in club Fabrica

3 noiembrie 2016
Concert Incantation, Sincarnate si Rise Of Tyrants in club Fabrica
Duminica, 6 noiembrie 2016, legendara trupa death metal americana INCANTATION va concerta in Club Fabrica de la ora 19:30, dupa o pauza de aproape un deceniu. Concertul va avea in deschidere doua trupe care au mai colaborat cu Axa Valaha Productions si Ribcage Booking in trecut, bucurestenii de la Sincarnate (death doom metal) si italienii de la Rise of Tyrants (melodic death metal).

INCANTATION http://www.incantation.com
SINCARNATE http://www.facebook.com/sincarnateband
RISE OF TYRANTS http://www.facebook.com/riseoftyrantsdeathmetal



Primele 100 de bilete la pretul de 60 de lei (pret valabil in avans) sunt aproape epuizate si pot fi procurate prin intermediul iabilet.ro si eventbook.ro, de asemenea prin intermediul retelelor asociate.

Reteaua Iabilet.ro: Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Reteaua Eventbook.ro: Librăria Engleză Anthony Frost (Str. Calea Victoriei, nr. 45), Librăria Franceză Kyralina (str. Biserica Amzei, nr.10) și Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8), toate din Bucuresti.

Ulterior pretul biletelor va fi de 70 de lei, pret valabil inclusiv la intrare. Numarul biletelor pentru concertul Incantation este limitat la 300.

Event page: http://www.facebook.com/events/1591490734481010/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top