Noutăți și comunicate

Concert In Flames in Bucuresti la Arenele Romane

1 octombrie 2011
Concert In Flames in Bucuresti la Arenele Romane
Sâmbătă, 01 octombrie 2011 Phoenix Entertainment vă invită la un concert al trupei In Flames în Arenele Romania.

Prețul unui bilet este de 85 lei, urmand ca in ziua concertului sa fie 95 lei.

Concertul In Flames ce va avea loc la Arenele Romane va fi open-air. Organizatorii sunt insa pregatiti si in cazul in care va fi o vreme defavorabila, la nevoie montand cortul.

Muzica live va fi savurata alaturi de partenerii oficiali ai evenimentului,Ciuc si Stalinskaya. In Flames, un concert pentru cei puternici!

Fanii au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames il va sustine cu ocazia lansarii in luna iunie a celui mai recent album al lor, "Sounds of a playground fading", care se bucura deja de un enorm succes.

Infiintata in anul 1990, In Flames a vandut peste 2,5 milioane de albume in lumea intreaga si a castigat numeroase premii: patru Grammis, Best International Band obtinut la gala Metalhammer Golden Gods si Best Hard Rock  pentru albumul "A Sense of Purpose". Considerata una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscuta datorita unor piese precum  "Come clarity", "Take this life" si "The jester race".

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.
Pretul biletelor este :
85 lei- pana la concert
95 lei- in ziua concertului


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top