Noutăți și comunicate

Concert IPR in club Wings

23 februarie 2012
Concert IPR in club Wings
Joi, 23 februarie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati in Club Wings la un concert Implant Pentru Refuz (Timisoara). In deschidere, vor canta cei de la Flesh Rodeo, Rock 'n Ghena si First Division.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Fondatã în 1995 la Timișoara, formația Implant pentru Refuz este compusã din vocaliștii Tavi Horvath & Ovidiu Takacs, bassistul Åžtefan Czifrak, chitariștii Valentin Popescu & Rãzvan Nicov și toboșarul Paul Bologan. Trupa are la activ 6 albume: Implant pentru Refuz (1995, East&Art), Permis postsinucidere (1997, Rocka Rolla), Culori (1999, Rocka Rolla), Oameni fara fețe (2001, MediaPro Music), Monolith (2007) si Otheroot (2009, EMG Germania), si un numar consistent de concerte, adunate pe parcursul a peste 15 ani de experiente live.

Incepand de vara trecuta, IPR au inceput inregistrarile viitorului disc, a carui lansare este prevazuta pentru noiembrie 2012. Cateva dintre piesele noi ("A Singular Call", "Break the Flow", "March to the End") au putut fi ascultate la Arenele Romane, in august, cand trupa a cantat in deschiderea concertului Deftones, dar si in cadrul show-lui din Wings, din luna noiembrie a anului trecut. Experienta sonora si energica a noilor piese, se va repeta si in cadrul concertului din 23 februarie, alaturi de visuals-urile realizate de Eugen Neacsu (Intermotional.com)
http://www.myspace.com/implantpentrurefuzband
http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz

Flesh Rodeo este o trupa de alternative metal din Bucuresti, care a concertat pentru prima oara in martie 2011, dupa 3 ani de schimbari de componenta si repetitii. In aproape un an de la debut au adunat 16 apariții live alături de: Astero, Alternativ Quartet, White Ash, Luna Amară, Monolit, Umbre & Lumini, Up To Eleven, Interval, Redox, Breathelast, Semne, Uma Swan, Backstage Hero, Perfect Zero For Infinity, Coma, White Walls, Roadkillsoda, Karma To Burn si se pare ca nu se vor opri aici, pe 25 februarie impartind scena cu Implant Pentru Refuz.
Sound-ul trupei inglobeaza influente Tool, Korn, Nirvana, Alice In Chains, Mike Patton si Primus, unele intr-o maniera directa, iar altele intr-un mod subtil.
Flesh Rodeo inseamna Radu Ursoiu (vocals), Andrei Bratu (solo guitar), Alex Zamfir (guitar), Teo Antim (bass) si Cioghy (drums).
http://fleshrodeoband.blogspot.com
http://www.facebook.com/fleshrodeo


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top