Noutăți și comunicate

Concert Highlight Kenosis si VooDoo in club El Grande Comandante

5 noiembrie 2009
Concert Highlight Kenosis si VooDoo in club El Grande Comandante
Joi, 5 noiembrie 2009 coordonatele distractiei sunt stabilite de clubul El Grande Comandante. Mai exact, subsolul doi al clubului situat pe strada Viitorului nr. 26, orele 20.30.

Trupele Hightlight Kenosis, impreuna cu Voodoo, isi reunesc fortele pentru a sustine un concert, care cu siguranta nu va trece neobservat.

Catalogata ca o revelatie a rockului romanesc actual, Highlight Kenosis prezinta in concerte un sound unic in peisajul muzicii romanesti. Muzica baietilor se caracterizeaza ca melodic progressive metal si poarta amprenta unica si inconfundabila a compozitorului si leaderului trupei, Matei.
In numai doi ani de activitate, trupa a sustinut peste 60 de concerte in Bucuresti, in tara, dar si in strainatate. Participarea lor la festivaluri, a scos in evidenta munca in studio si inregistrarile de o calitate ireprosabila.

Hightlight Kenosis, propune iubitorilor de experiente semnificative si de muzica adevarata, o calatorie in universul fascinant al "luminii", marcate de carisma, timbrul vocal inconfundabil si versurile solistei, Oana, de creativitatea si compozitiile sofisticate ale lui Matei (chitara), de energia debordanta, profesionalismul si pofta de cantat ale lui Dragos (bas) si John (tobe).

Highlight Kenosis, inseamna Matei Damian-Ulmu, chitarist si compozitor, Oana Maria Stoica, voce si versuri, Dragos Serbanescu, chitara bas si John Ciurea, tobe. Toti membrii trupei HK au studii muzicale sau artistice. Matei a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica si are la activ peste 20 ani in muzica, din care 10 ani in Bere Gratis si Trupa veche. Oana a studiat baletul timp de 9 ani la Liceul de Coregrafie din Bucuresti si 3 ani de actorie la Bucuresti si a facut parte timp de 2 ani din Trupa Veche. In prezent, isi perfectioneaza tehnica vocala prin lectii de canto si continua sa danseze pe scena. Dragos a absolvit Universitatea de Muzica, sectia corzi grave (contrabas) si Guildhallschool of Music and Drama din Londra si este sef de partida in Orchestra Radio. John a descoperit tobele de foarte tanar si ulterior a absolvit Scoala de Arta, sectia tobe/percutie.

Trupa VooDoo a luat fiinta spre finele anului 2005, la initiativa tobosarului Cristi Dumitrescu. Ca sound, trupa abordeaza metalul alternativ cu influente de ritmuri tribale. Aceasta trupa a luat nastere cu un scop foarte bine definit. Munca baietilor reprezinta un semn de protest la adresa societatii contemporane si a omului egoist, kitchos, superficial, obsedat dupa bani si mai mult decat orice ipocrit. Fabian Sasu - voce, Dragos Simionescu - chitara, Mihai Donos - bas si Cristi Dumitrescu tobe isi indeamna publicul la evadare din peisajul corupt si la regasirea de sine.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, parte din acest grup este si restaurantul cu terasa La Historia, unde se servesc zilnic mancaruri alese la un pret rezonabil, unde se pot savura cocktailuri si frappe-uri delicioase si toate acestea in cel mai hot spot din Bucuresti: centrul istoric. Pentru perioada verii, brandul El Comandante are la dispozitie si un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia un echipaj specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :"Party para la resistencia!".
Rezervari: 0728.556.043


Evenimente recomandate

Top