Noutăți și comunicate

Concert Highlight Kenosis in The Silver Church in deschidere la Megaromania

20 decembrie 2009
Concert Highlight Kenosis in The Silver Church in deschidere la Megaromania
Concert Highlight Kenosis in The Silver Church in deschidere la Megaromania
EVENIMENT AMANAT !!! Mai multe detalii pe http://www.tscarena.ro/tsca/node/5806

Duminica, 20 decembrie 2009 sunteti invitati in The Silver Church la un concert al trupei Highlight Kenosis incepand cu ora 20:00, concert ce are loc in deschiderea primului spectacol visual kei din Romania, alaturi de trupa japoneza Megaromania.

Componeta trupei Highlight Kenosis : la chitara - Matei Damian-Ulmu, voce - Oana Maria Stoica, la bas - Adi Sardi si la baterie - Dan Alexandru, bilet - 80 de lei http://www.youtube.com/watch?v=wJvD5hQYbtg

Pretul unui bilet este de 80 lei.

Highlight Kenosis, considerata trupa revelatie a rockului romanesc actual, are un sound unic in peisajul muzicii romanesti, ce poate fi caracterizat ca melodic progressive metal si care poarta amprenta unica si inconfundabila a compozitorului pieselor si leaderului trupei, Matei.

Dupa aproape doi ani de activitate sustinuta, cu peste 60 de concerte in Bucuresti, in tara, dar si in afara Romaniei, cu participari la festivaluri, cu repetitii, munca de studio si inregistrari de o calitate ireprosabila, HK propune iubitorilor de experiente semnificative si de muzica adevarata, o calatorie in universul fascinant al "luminii", marcate de carisma, timbrul vocal inconfundabil si versurile solistei, Oana, de creativitatea si compozitiile sofisticate ale lui Matei (chitara), de energia debordanta, profesionalismul si pofta de cantat ale lui Adi (bas) si Dan (tobe).

Highlight Kenosis inseamna Matei Damian-Ulmu- chitarist si compozitor, Oana Maria Stoica- voce si versuri, Adi Sardi - chitara bas si Dan Alexandru - tobe.

Toti membrii trupei HK au studii muzicale sau artistice. Matei a absolvit Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia chitara clasica, si are la activ peste 20 ani in muzica, din care 10 ani in Bere Gratis si Trupa veche. Oana a studiat baletul timp de 9 ani la Liceul de Coregrafie din Bucuresti si 3 ani de actorie la Bucuresti si a facut parte timp de 2 ani din Trupa Veche. In prezent, isi perfectioneaza tehnica vocala prin lectii de canto si continua sa danseze pe scena. Adi a cantat alaturi de trupa Seven din Cluj iar Dan este student in anul III la Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia percutie.

La un an si jumatate de la infiintare, HK au la activ si un prim concert in afara tarii, pe 9 mai 2009, de Ziua Europei, in Bulgaria, la festivalul Balkan Rock Zone, urcand pe aceeasi scena cu celebrul Glenn Hughes, ex-Deep Purple, ex-Black Sabbath.


Highlight Kenosis au lansat 2 videoclipuri in vara anului 2009 la piesele "A Drop of You" http://www.youtube.com/watch?v=yer7PV95PyU si "It wasn t Love" http://www.youtube.com/watch?v=P_vYYXCHuC4.


Au lansat deasemenea, in luna decembrie, pe internet cel de-al treilea videoclip la piesa "Flying Machine" de pe primul album - "Glowing", produs in Suedia. Este vorba despre un clip de animatie in viziunea regizorului Valentin Partenie. Puteti viziona clipul aici http://www.youtube.com/watch?v=aO0Zr0kRjVM.

Highlight Kenosis au terminat inregistrarile la primul album, "Glowing", la inceputul anului 2009. Ulterior, piesele au fost trimise in Suedia pentru remixare si remasterizare, la studioul celebrului producator Teddy Muller, binecunoscut in lumea metalului nordic, dar si pentru aportul sau la turneul mondial King Diamond.

Albumul a fost lansat pe data de 7 octombrie la Silver Church, unde au fost alaturi 400 de fani care au fredonat refrenele impreuna cu membrii HK.


Mai multe detalii despre Highlight Kenosis puteti gasi pe www.highlightkenosis.com.


Concerte HK:
20.12.2009 HK la Silver Church alaturi de trupa japoneza Megaromania;
14.01.2010 HK la Club Fourteen, Bucuresti;
21.01.2010 HK la Club Tess, Buzau.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top