Noutăți și comunicate

Concert Helloween la Bucuresti - biletele la Golden Circle aproape de epuizare

2 noiembrie 2017
Concert Helloween la Bucuresti - biletele la Golden Circle aproape de epuizare
Pe masura ce show-ul Helloween se apropie, fanii strang randurile si se pregatesc pentru ultimul mare concert rock al anului.

Astfel, dupa ce acum 2 saptamani s-a suplimentat numarul de bilete, in sectorul Golden Circle au mai ramas doar 100 de locuri disponibile, acestea fiind cele mai ravnite bilete datorita apropierii fata de scena.
Concertul de pe 15 decembrie 2017 de la Romexpo face parte dintr-un turneu global pus la cale de Helloween, formatia germana avand in plan sa strabata 30 de orase de pe 4 continente. Este pentru prima data cand Helloween va urca pe scena in aceasta formula cu 2 solisti, reuniunea fiind mult dorita de fani de ani de zile. Turneul a inceput deja in America de Sud iar showurile sunt deja sold-out.

Si pentru ca asteptarea fanilor din Romania sa nu fie in zadar, trupa Helloween a promis un show de peste 2 ore, in care vor canta toate piesele devenite deja clasice precum “I Want Out”, “Eagle Fly Free”, “If I Could Fly”, “Future World” și multe altele. In plus, in urma cu cateva saptamani, trupa a lansat si o piesa noua dedicata acestui turneu, “Pumpinks United” care poate fi ascultata aici:
https://youtu.be/yh8zPuB03_c

Cu nu mai puțin de 15 albume de studio în palmares, formația germană a reușit să treacă testul timpului iar universul creat de Helloween care a inspirat generații continuă să fascineze sute de mii de iubitori ai rock-ului din întreaga lume.
Biletele sunt disponibile in retelele bilete.ro, eventim.ro si iabilet.ro, precum si in magazinele partenere ale acestora, la urmatoarele preturi:

  • Golden Circle – 250 lei (ultimele 100 de bilete)
  • Normal Circle - 150 lei


Evenimente recomandate

Top