Noutăți și comunicate

Concert Hara in Hard Rock Cafe

4 martie 2015
Concert Hara in Hard Rock Cafe
Sambata, 4 aprilie 2015, HARA îți dă întâlnire la Hard Rock Cafe, la un concert ritmat, plin de viață și culoare! Pe 4 aprilie ești invitat să te bucuri de un show vibrant, presărat cu refrene ce au făcut și fac deliciul a zeci de mii de spectatori, din țară și de peste hotare!  Vino și tu să asculți live "Ploua stele", "Calling Out For You", "Aiurea", "Nu-mi pasă", "N-ai habar", "Muro shavo" sau "Totaya ye" și multe altele!

Activă încă din anul 2010, HARA continuă să aducă prospețime și diversitate în peisajul muzical românesc, grație creațiilor originale ce combină armonios elemente de rock alternativ, electro-pop, sonorități celtice și folclor românesc, cu versuri grăitoare și o interpretare unică, personală.

HARA este singura formație din țara noastră ce a ocupat de două ori prima poziție la prestigiosul concurs de creație "Song Of The Year" (secțiunea Adult Contemporary), derulat de celebrul canal muzical VH1 SUA. Iar la nivel discografic, trupa a lansat 6 LP-uri și albumul de colinde tradiționale românești "Marlin, darlin- Paiș'pe colinde ș'o strigătură", care a fost recompensat cu numeroase distincții ale industriei muzicale. 

Nu uita, pe 4 aprilie 2015, HARA te așteaptă la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, pentru un show revigorant, la care vei cânta și te vei distra... pe săturate!



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top