Noutăți și comunicate

Concert Hara in Hard Rock Cafe

4 Martie 2015
Concert Hara in Hard Rock Cafe

Sambata, 4 aprilie 2015, HARA îți dă întâlnire la Hard Rock Cafe, la un concert ritmat, plin de viață și culoare! Pe 4 aprilie ești invitat să te bucuri de un show vibrant, presărat cu refrene ce au făcut și fac deliciul a zeci de mii de spectatori, din țară și de peste hotare!  Vino și tu să asculți live "Ploua stele", "Calling Out For You", "Aiurea", "Nu-mi pasă", "N-ai habar", "Muro shavo" sau "Totaya ye" și multe altele!

Activă încă din anul 2010, HARA continuă să aducă prospețime și diversitate în peisajul muzical românesc, grație creațiilor originale ce combină armonios elemente de rock alternativ, electro-pop, sonorități celtice și folclor românesc, cu versuri grăitoare și o interpretare unică, personală.

HARA este singura formație din țara noastră ce a ocupat de două ori prima poziție la prestigiosul concurs de creație "Song Of The Year" (secțiunea Adult Contemporary), derulat de celebrul canal muzical VH1 SUA. Iar la nivel discografic, trupa a lansat 6 LP-uri și albumul de colinde tradiționale românești "Marlin, darlin- Paiș'pe colinde ș'o strigătură", care a fost recompensat cu numeroase distincții ale industriei muzicale. 

Nu uita, pe 4 aprilie 2015, HARA te așteaptă la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, pentru un show revigorant, la care vei cânta și te vei distra... pe săturate!

Concert Hara in Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment Hard Rock Cafe


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.