Noutăți și comunicate

Concert Hammerfall in Hard Rock Cafe din Bucuresti

30 noiembrie 2011
Concert Hammerfall in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Miercuri, 30 noiembrie 2011, giganții heavy metal Hammerfall vor lua cu asalt scena Hard Rock Café din București începând cu ora 21:00.

Prețul unui bilet este de 65 lei. Biletele se pot achiziționa pe http://www.myticket.ro, http://www.ticketfan.ro, http://www.biletoo.ro precum și în rețelele Diverta, Flanco și la Hard Rock Cafe. În ziua concertului prețul biletelor va fi 75 lei.
Hard Rock Cafe București - http://www.hardrock.com/bucharest

Concertul face parte din mult așteptatul turneu European Outbreak 2011. Turneul este menit sa promoveze albumul Infected și se anunță de pe acum a fi un mare succes.

Dupa ce vara 2011 va fi una a festivalurilor internaționale, "începănd cu 25 octombrie și până pe 10 decembrie vom porni în adevaratul turneu de promovare a albumului Infected", declara chitaristul Oscar Dronjak. "Veți vedea atunci ce are Hammerfall mai bun, avem multe surprize pentru voi în cadrul acestui turneu! Vă așteptăm la toate concertele noastre, vă garantăm că vor fi bestiale!" declară același Oscar în cadrul comunicatului oficial de presă.


Mai multe detalii în curând.

Sursa : ImiPlaceMie
http://www.imiplacemie.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top